Horoszkóp

Így reagálnak a csillagjegyek, ha felbosszantják őket – 1. rész

Most kiderítheted, milyen reakcióra számíthatsz az egyes csillagjegyektől, ha eldurvul egy vita!

Halak

A Halakkal elég nehéz konfrontálódni, hiszen szinte az első keményebb szóra elsírják magukat. Még azért is bocsánatot kérnek, amiről nem ők tehetnek, csak érjen véget mielőbb a vita.

Vízöntő

A Vízöntő készségesen elnézést kér, és képes belátni, ha hibázott. Ám ha veszekedésről van szó, nem fogja vissza az indulatait, és tüzesen érvel a maga igaza mellett.

Így reagálnak a csillagjegyek, ha felbosszantják őket - 1. rész

Bak

Nagyon vigyázz, ha egy Bakkal kerülsz vitahelyzetbe! A problémákat, amiket felhozol, ő a gyengeséged jeleiként állítja majd be, csak hogy ő kerülhessen ki győzedelmesen a küzdelemből.

Nyilas

A csillagjegyek közül a Nyilas a leginkább konfliktuskerülő típus. Ha valami probléma van, ő a könnyebb utat választja: nyomtalanul, szó nélkül felszívódik.

Skorpió

A Skorpió egy veszekedés során olyan dolgokat is a fejedhez tud vágni, amikről álmodban sem gondoltad volna, hogy emlékezetesek maradtak. 

Mérleg 

A Mérleg addig kerüli a konfliktus kirobbanását, ameddig csak lehetséges. Ha mégis sor kerül rá, elég sértődékennyé válik. 

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top