Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Használd bölcsen a szerelem erejét!

A hétvégén úgy érezheted, hogy széttép a szenvedély, és belülről szétfeszít a szerelem ereje. Fontos, hogy értsd: a szenvedély felperzsel és eléget, ha megpróbálod elfojtani magadban. Ha megtalálod azt a módot, ahogy kifejezheted és megélheted a szenvedélyedet, az érzéseid kezelhetővé válnak és segítenek megvalósítani az álmaidat.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Érdemes lenne más szemszögből megvizsgálnod a párkapcsolatotok jelenlegi helyzetét. Érdemes lenne módosítanod a szemszögön, amelyen keresztül a kapcsolatotokat nézed. Olyan, mintha nem mernél vagy nem akarnál észrevenni valamit. Pedig a tisztánlátás abban segítene, hogy meggyógyítsd a félreértéseket, és hogy ismét utat nyiss a köztetek lévő gyógyító szeretetnek.

Bőség: A pénzügyi veszteségek feletti kesergés nem éppen jövedelmező elfoglaltság. Azaz ahelyett, hogy azon keseregsz, amit elvesztettél, koncentrálj inkább arra, amit nyerhetsz. Itt van előtted egy nagyszerű lehetőség, és neked most kellene lecsapnod rá, nem hetek múlva.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Vajon a szüleid kapcsolata milyen mély hatással volt a te kapcsolataidra? Vajon az eddigi kapcsolataidban másoltad a szüleidet? Vajon a mostani kapcsolatodban követed a szülői mintát? A hétvégén érdemes tudatosítanod magadban, hogy nem kell elkövetned ugyanazokat a hibákat, amelyeket a szüleid elkövettek. Most fedezd fel, hogy te hogyan akarod alakítani a szerelmi életedet!

Bőség: Fontos a számodra, hogy önálló pénzügyi döntést hozhass. Fontos, hogy te magad rendelkezhess a pénzed felett, ahelyett, hogy másokra lennél utalva. A hétvégén megalapozhatod és elmélyítheted a pénzügyi függetlenségedet akkor is, ha erre eleinte nem sok reményt látsz majd.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A harag nem jó tanácsadó, különösen nem szívügyekben. Mégis az az érzésem, hogy most megéri hallgatnod a haragos énedre. Nem azt mondom, hogy veszekedj egy jót a szerelmeddel, de egy vita, vagy még inkább egy párbeszéd, amelyben tisztázzátok a köztetek lévő félreértéseket, az most nagyon jót tenne neked. Ne fojtsd el az érzéseidet, hanem beszélj róluk!

Bőség: Fontos, hogy tudd: ha az életfeladatodat éled, akkor az univerzum mindig támogat téged anyagilag is. Ha pénzügyi gondjaid vannak, az arra utalhat, hogy nem azzal foglalkozol, amivel valójában foglalkoznod kell. A hétvégén érdemes elgondolkodnod ezen, és új irányba indulnod, ha szükséges.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre felszabadulsz a nyomás alól, és végre megszabadulhatsz attól az érzéstől, hogy meg kell felelned a szerelmednek. A hétvége abban segít neked, hogy megértsd: a szerelmed valójában azt várja tőled, hogy önmagad legyél. A szerelmed megismerni szeretne, és nem azt szeretné, hogy olyan legyél, mint ő. Merj bátran önmagad lenni mostantól!

Bőség: Végre visszakapsz egy pénzösszeget, amelyet kölcsönadtál valakinek. Ezt az összeget most érdemes jó célokra fordítanod. Érdemes ismét úgy elköltened, hogy azzal segíts valakinek. Érdemes úgy intézned, hogy ez az összeg most is megoldja valaki szorult helyzetét.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Még ha azok közé az Oroszlánok közé is tartozol, akik úgy döntöttek, hogy nem kell nekik több szerelem, és inkább elfojtják az érzelmeiket, nagy változások történnek veled a napokban. Mintha felhúznának egy zsilipet, amely eddig meggátolta benned az érzelmek áradását. A következő hetekben szenvedélyre és lángoló érzelmekre számíthatsz.

Bőség: Elemészt, ha nem hagyod magadnak beteljesíteni a vágyaidat. Olyan mélyen vágysz arra, hogy anyagi biztonságban élj, hogy bármit hajlandó vagy megtenni ezért. Most ne mondj le a luxusról sem, ha kell, vállalj több munkát vagy nagyobb feladatokat.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az egyszerűségben rejlik a legnagyobb erő. Egyszerű szavakkal beszélj a hétvégén az érzelmeidről, főleg a negatív érzelmeidről. A korábbi rossz tapasztalataid miatt azt hiheted, hogy neked nem szabad kimondanod azt, ha valamivel nem vagy elégedett. Pedig ez nem igaz. Egy kapcsolatban mindig megfogalmazhatod, hogy min szeretnél javítani, csak nem mindegy, hogyan válogatod meg a szavakat.

Bőség: Nyilvánítsd ki, hogy mit szeretnél a pénzügyi helyzeteddel kezdeni. Talán sohasem voltál még ennyire nyugodt az anyagi jövőddel kapcsolatban, tehát itt az ideje a tervezgetésnek. Tervezd meg, hogy hogyan gyűjtöd össze azt a pénzösszeget, amire szükséged van.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokan tanácsolják azt a környezetedben, hogy vess be női praktikákat a párod ellen. Ő pedig nem is sejti, hogy milyen szerencsés, hogy ellenállsz ennek a kísértésnek. A játszmázással, a taktikázással csak azt érnéd el, hogy felhúzod őt, és elszomorítod magadat. A játszmák helyett most vállald az érzéseidet, és nyíltan beszélj arról, ami benned zajlik.

Bőség: Csalódtál valakiben, ami az ígéreteket illeti. Valaki megígért neked valamit, amit aztán nem tudott betartani. Fontos, hogy értsd: valóban nem volt képes ennél többre, azt tette, amit tehetett, és nem tudatosan csapott be téged.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Csak annyi a dolgod, hogy felejtsd el a mögöttetek álló heteket, hónapokat, éveket. A hétvégén felejtsd el azt a sok feszültséget és nehézséget, amelyek felhalmozódtak köztetek, és nézz teljesen új emberként a szerelmedre. Tekints úgy a párodra, mintha most találkoznátok először. Vajon milyen ez az ember? Szánj időt arra, hogy újra megismerd őt!

Bőség: Szeretnéd, ha lennének mindenkire érvényes szabályok. Szeretnéd, ha neked pontosan az működne, ami másoknak. A pénzügyekben azonban ez nem működik, most kénytelen leszel megkeresni a saját megoldásaidat és módszereidet a pénzügyi helyzetek megoldására.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Óvatosan a szavakkal a hétvégén! Minden kimondott szavad figyelmes fülekre talál a szerelmednél. Ez azt jelenti, hogy hiába “nem úgy gondolod”, ő akkor is úgy érti. Ami még nehezebb: talán nem is neki mondod, de ő meghallja, és azonnal túlkombinálja. Most csak a legnagyobb szeretet és tisztelet hangján beszélj a szerelmedről, a szüleidről és a gyerekeidről is. Az exekről meg ne beszélj.

Bőség: A múlt már elmúlt, nem kellene olyan sokat foglalkoznod vele. Nem kellene olyan sokat foglalkoznod azzal, hogy mit csináltál jól vagy rosszul. Most arra kellene koncentrálnod, hogy az előtted álló pénzügyi helyzetet hogyan fogod megoldani. Mi az a csavaros megoldás, amit érdemes bevetned?

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy érzed, hogy a szerelmed félreismer téged. Úgy véled, hogy ő nem látja az igazi arcodat. Ami azt illeti, talán te magad sem látod az igazi arcodat. Talán te magad sem tudod, hogy mit szeretnél igazán. Mi az, amit valóban szeretnél ebben a kapcsolatban? Ezt most akkor is fogalmazd meg, ha csak most ismerkedtek, és akkor is, ha már több évtizede éltek házasságban.

Bőség: Úgy tűnik, hogy pénzügyekben nagy végleteket kell megtapasztalnod a hétvégén: Egyfelől úgy érzed, hogy semmire sincs pénzed, másfelől egy nagyobb összeget költesz el. Fontos lenne, hogy ne érezz bűntudatot azért, mert használod a pénzedet!

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan sokan akarják elmagyarázni neked, hogy mennyi hibád van, és mi mindent csinálsz rosszul. Talán azt hiszik az ismerőseid, hogy ezzel segítenek téged, de valójában ezzel csak felbőszítenek. Most arra kellene koncentrálnod, hogy milyen sok szeretet és odafigyelés, milyen sok fantáziadús gondoskodás van benned. Most koncentrálj a benned lévő anyai energiákra.

Bőség: Szívesen gondoskodsz másokról, és szívesen segítesz másoknak anyagilag is, egészen addig, amíg azt teszik, amit szerinted tenniük kell. Gyakorold a nagylelkűséget, és úgy adj kölcsön a hétvégén, hogy nem írod elő: másoknak mihez kell kezdeniük ezzel az összeggel.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szinte bármire hajlandó lennél azért, hogy a körülötted lévőket boldognak lásd. Emiatt hajlandó vagy arra is, hogy kerítőnőt játssz, vagy felcsapj párkapcsolati terapeutának. Pedig egy módon segítheted mások kapcsolati boldogságát hatékonyan: mutass példát nekik. Ha a te kapcsolatod rendben van és boldog vagy, az a legjobb példa, amit mások lemásolhatnak.

Bőség: Lehet, hogy nem te vagy a legmegfontoltabban pénzt költő ember a hétvégén. Mégis, ha a szívedre hallgatsz, és azokat a pénzügyi döntéseket hozod meg, amelyeket a szíved diktál, biztos lehetsz benne, hogy pozitív mérleggel zárod a követező néhány napot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top