Horoszkóp

Így tanulhatod meg az auralátást 5 lépésben

Kevesen születnek úgy, hogy képesek legyenek látni saját és mások auráját. Pár egyszerű lépéssel azonban megpróbálhatunk mi magunk is közelebb kerülni az auralátáshoz!

 Az aura egy hormonmolekulákból és főként energiából álló erőtér, ami minden élőlényt körülvesz. Nem csak a személyiségünkről és az aktuális testi-lelki állapotunkról árulkodik, de még azt is megmutatja, igazat mondunk-e. Épp ezért áhított képesség annyira az aura érzékelése, ami azonban csak keveseknek adatik meg.

Ám nem lehetetlen elsajátítani! Íme, pár egyszerű lépés, hogyan kerülhetünk közelebb az auralátás képességéhez:

Így tanulhatod meg az auralátást 5 lépésben

1. Először sajátítsd el az elméleti alapokat: tanuld meg, melyik színű aura milyen jelentéssel bír.

2. Ha már tisztában vagy a színekkel, próbáld elképzelni valaki más auráját az alapján, hogy belőled milyen érzetet vált ki a jelenléte! Feszültté tesz, esetleg megnyugtat? Így válaszd meg a színt.

3. Szoktasd a szemed a színekhez! Egy neutrális alap elé helyezz élénk színeket, és fókuszálj rájuk, majd melléjük. Gyakorold minél többször.

4. Hogy meglásd a saját aurád színét, állj a tükör elé, mögötted pedig fehér vagy semleges színű felület legyen. Ne magadat nézd, fókuszálj inkább a jobb vállad fölötti falfelületre. Most próbáld beazonosítani a színt, amit látsz. 

5. Gyakorolj! Az előző lépést végezd el minél többször, különböző lelkiállapotokban. Fontos, hogy ne görcsölj rá ezekre a próbálkozásokra, végezd őket nyitottan és elfogadóan.

spiritscience

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top