Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Milyen ajándékok várnak rád a hétvégén?

Az élet tele van ajándékokkal. Olyanokkal, amelyekre számítasz, és olyanokkal is, amelyek meglepetésnek számítanak. Mi az a csoda, amellyel az élet most meg fog ajándékozni? Mi az a különleges pillanat, amelyben úgy érezheted, hogy valóban megérte mindaz az eddigi nehézség, amelyen túl vagy már? Ezen a hétvégén átélheted ezt a különleges pillanatot!

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Túl nagy befolyással van rád a környezeted a hétvégén. Most mindenkinek van egy-egy jó javaslata arról, hogy mit kellene tenned, és mindenki arra akar rávenni, hogy úgy éld az életedet, ahogy neki lenne kényelmes. Neked azonban a szerelmedre és a gyerekekre kellene koncentrálnod. Nem kell életmódtanácsot elfogadnod attól, aki rosszabbul él, mint te magad.

Bőség: Könnyen megfigyelheted azt a folyamatot, hogy az emberek mennyire szeretnének olyanná tenni, mint ők maguk. A hétvégén valaki rá akar beszélni egy olyan pénzügyi lehetőségre, ami neki segített. De vajon neked is segíteni fog ez a dolog? Vajon elég egyforma ehhez a pénzügyi életetek?

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvégén felerősödhetnek az ellentéteitek, és most hajlamosak vagytok a különbözőséget meglátni egymásban ahelyett, hogy az azonosságokra figyelnétek. A különbözőségek talán izgalmas játéknak bizonyulnak egészen addig, amíg túl sokat fedeztek fel belőlük. Most tartsd észben, hogy nem kell egyformának lennetek, vagy nem kell egyformán gondolkodnotok ahhoz, hogy szeressétek egymást.

Bőség: Ideje átgondolnod a stratégiáidat, és ideje átgondolnod, hogy mit miért teszel a pénzügyekben. Úgy tűnik, hogy mostanában inkább kapkodsz ahelyett, hogy egy átgondolt hosszú távú stratégia mentén haladnál. Pedig enélkül a stratégia nélkül nincs értelme spórolnod.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy valaki szeretne összezavarni benneteket, és úgy tűnik, hogy kényelmes megoldás lenne rá hallgatnotok. Fontos, hogy megszűrj minden információt, amelyet hallasz a szerelmedről vagy a szavairól. Fontos, hogy mindig ellenőrizd: valóban elhangzottak-e azok a szavak, vagy valaki egyszerűen csak szeretné megingatni a bizalmadat önmagadban vagy a boldogságodban.

Bőség: Rengeteg lehetőséged van arra, hogy megvalósítsd az álmodat 2017-ben. Az egyik ilyen lehetőség már karnyújtásnyira van tőled, de ahhoz, hogy ki is tudd ezt használni, most el kell döntened, hogy mit engedsz el. Mi az, amiről lemondasz a lehetőségért cserébe?

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Miért kellene minden hétvégének pontosan ugyanúgy alakulnia? Ez a hétvége nagyon is más lesz, mint ahogy megszoktad, és jó okkal borulnak fel a megszokott programok. Jó oka van arra a szerelmednek, hogy most mást tervezzen, mást szervezzen, és máshogy alakítsa az eseményeket. Egyszerűen csak hagyd, hogy ezúttal más legyen a program, és engedd ki a kezedből az irányítást.

Bőség: Meg kellene végre engedned a környezetednek, hogy ők is megdolgozzanak a saját pénzükért. Ha mindig mindenkit te támogatsz anyagilag, akkor elveszed a lehetőségét annak, hogy pénzügyileg is felnőtté váljanak a szeretteid. A hétvégén mindenkinek engedd meg, hogy maga döntsön a pénzéről.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy a hétvégén a saját territóriumodon lehess. Most szükséged van arra, hogy ismerős tárgyak és ismerős érzések vegyenek körül. Most szükséged van arra, hogy az otthonod melegébe visszavonulva tölthesd a hétvégét, lehetőleg a szerelmeddel összebújva. Ha pedig még csak keresed a szerelmet, akkor érdemes készülnöd: a legváratlanabb helyen keveredhetsz flörtökbe.

Bőség: Használd jól a pénzedet, használd úgy a pénzedet, hogy minden fillér értékké váljon. Mi az a mód, ahogy elköltheted a pénzedet segítő módon? Mi az a mód, ahogy a pénzed elköltve valóban hasznossá válik? A hétvégén ezekre a kérdésekre kapsz nagyon is kreatív választ.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Kövesd a vágyaidat, és kövesd a szívedet a hétvégén. Olyan sokszor akartál már megfelelni mindenféle elvárásoknak, hogy el is feledkeztél arról, ami neked a legfontosabb. Ne állj ellent a kísértésnek, és töltsd a hétvégét a szerelmeddel. Most szükséged van arra, hogy megélhesd a vágyaidat, és arra, hogy megvalósíthasd a szerelemről, a romantikus kapcsolatokról szőtt álmaidat.

Bőség: Azzal teszed a legjobbat magadnak, ha a hétvégén egyáltalán nem foglalkozol a pénzzel vagy a munkával. Most érdemes kikapcsolnod és tudatosítanod magadban, hogy a hétvége a pihenés ideje. Azzal, ha rápihensz a pénzügyi döntéseidre, magadnak teszel jót.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érezheted, hogy elvesztetted a kontrollt a szerelmi életed fölött. Úgy érezheted, hogy már semmit sem tehetsz annak érdekében, hogy újra megérkezzen az életedbe a boldogság. Pedig a boldogság, amelyre úgy vársz, a küszöbön áll. Egyszerűen csak észre kellene venned, hogy milyen irányból érkezik az életedbe. A hétvégén rájöhetsz, hogy ki az, aki valóban boldoggá tud tenni téged.

Bőség: Úgy érezheted, hogy elvesztetted a vezérfonalat, ami mentén haladtál eddig a pénzügyekben. Talán úgy érzed, hogy az utóbbi időben olyasmiket tettél, amivel elzártad a bőség áramlását az életedben. De ez nem így van: a bőség most is ott van a közeledben, és most felfedezheted, hogy ez mennyire így van..

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Attól tartasz, hogy egyszerre csak egy dologra fogsz tudni figyelni, és most a legfontosabb dolog nem a szerelmed lesz. Fontos, hogy megértsd: ketten alkottok egy párt, egy csapat vagytok, nem kell eltolnotok egymást akkor, amikor az egyikőtöknek nehézségei támadnak. Sőt! Ketten együtt megoldhatjátok még a legbonyolultabb, legnehezebb feladatokat is.

Bőség: Ideje lenne tanulnod valamit. Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy megtanulj valamit, hogy bővítsd az ismereteidet, vagy hogy elmenj egy továbbképzésre. Azzal, ha belevágsz ebbe a tanfolyamba vagy továbbképzésbe, önmagadnak szerzel lehetőséget a nagyobb anyagi jólétre.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Annyira régóta szeretnél elmondani valamit a szerelmednek, és annyira régóta akarsz beszélni vele egy témáról. Eddig valahogy sohasem volt megfelelő az időzítés, de a hétvégén vége megint olyan közel kerültök egymáshoz, hogy könnyedén elmondhatod mindazt, amit szeretnél. Ne bonyolítsd túl, egyszerűen csak engedd a bizalmadba a szerelmedet, és beszélj vele olyan őszintén, mint a mézesheteitekben.

Bőség: Fontos felismerésre juthatsz a hétvégén: Most megértheted, hogy mi miért történik körülötted a munkahelyeden és a szakmai életedben. A hétvégén rájöhetsz arra, hogy hogyan léphetsz előre a ranglétrán úgy, hogy az mindenkinek jó legyen.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ha a szerelmi életed mostanában betegeskedett, akkor jó hírem van: közel a gyógyulás. Most szinte karnyújtásnyira vagy attól, hogy elérd azt a nyugodt belső békét, amire olyan régóta vágysz. Vedd észre a hétvégédben ezt a szerelmi élet gyógyító tendenciát, és fedezd fel, hogy hogyan támogathatod ezt a folyamatot. Mert ha valami karnyújtásnyira van tőled, akkor neked érdemes kinyújtanod a karodat, hogy megérintsd.

Bőség: Erős a késztetés benned, hogy ezt az évet, vagy legalábbis a következő hónapot az anyagi gyarapodás témakörének szenteld. Pedig annyi minden más szórakoztató és jó dolog vár rád. Most ne csak a pénzre koncentrálj, hanem fedezd fel az élet valamennyi jó és szórakoztató pillanatát!

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal több időt kellene a szerelmedre szentelned. pontosabban sokkal több ráérős, beszélgetős, előre nem megtervezett időt, amikor csak úgy vagytok egymással, és amikor csak úgy beszélgettek egymással. Talán nehezen tudod megengedni magadnak, hogy ne tervezz előre programot (pontosabban csak annyit tervezz, hogy együtt lesztek), de most pont erre a spontán semmittevésre van szükségetek.

Bőség: Sokkal fontosabb az, hogy mire költesz a pénzedből, mint az, hogy mennyi pénzed van. A hétvégén ne a hiányra koncentrálj, és ne azt nézd, hogy mi mindent nem vehetsz meg magadnak. Inkább koncentrálj a jó dolgokra, amiket végre megengedhetsz magadnak.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mintha egy nyomasztó, rossz álomból ébrednél a hétvégén. Mintha most fedeznéd fel, hogy a világ mekkorát változott, amíg nem figyeltél oda. Arra ébredhetsz rá a hétvégén, hogy a szerelmi életed valójában sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb, mint amilyennek eddig hitted. Különösen igaz ez akkor, ha szingli vagy, hiszen most felszabadult, boldog és flörtölő szingli lehetsz.

Bőség: A problémákat csak akkor lehet megoldani, amikor felmerülnek. Ami azt illeti, most olyan anyagi gondokat akarsz megoldani, amelyek nincsenek is az életedben, de sokak szerint bekövetkezhetnek. Kérlek, ne aggódj előre. Most koncentrálj a jelen pillanatára, mert könnyen lehet, hogy a jövő sokkal ragyogóbb, mint hitted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top