Horoszkóp

Februári horoszkóp: a kirobbanó energiák hónapja

A Mars és a Plútó között létrejövő nehéz konstelláció arra utal, hogy konfliktusok és hatalmi harcok is kialakulhatnak, de hihetetlenül nagy energiával is rendelkezünk, így nagyobb eredményeket is elérhetünk.

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod, mert vannak olyanok, akik szívesen lennének a helyedben. Akik annyira arcátlanul viselkedhetnek, hogy már szemtől szembe támadhatnak. De soha nem tudtad talán még annyira jól képviselni a saját érdekeidet, mint most. Így aztán nem fenyeget az a veszély, hogy állás nélkül maradnál. A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan feszültség alakulhat ki, amely véget vethet a viszonynak.

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A háttérben olyan hatalmi harcok alakulhatnak ki, hogy te csak kapkodod a fejed. Most muszáj helyezkedni, és azok mögé felsorakozni, akik döntési helyzetben vannak, mert az ő támogatásukkal olyan lesz a jövőd, amely miatt irigyeid száma megduplázódhat. Ha állást kívánsz változtatni, akkor itt a ragyogó alkalom. Felettesednél is könnyedén elérheted mindazt, amit szeretnél. Külfölddel kapcsolatos ügyeken most nincs áldás. Ami egyéjszakás szerelmi kalandnak indul, abból tartós kapcsolat is lehet…

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet állhat elő, amely miatt leeshet az állad. Még azokban a kapcsolatokban is nyugalom honolhat, amelyekben a korábbi időszakban felmerülhetett a különválás lehetősége. A barátaid, jó ismerőseid között lehet az a személy, aki a hátad mögött keverheti a kártyát, és olyasmit híresztelhet rólad, ami szemenszedett hazugság. Régi emlékek miatt időnként könny csilloghat a szemedben. Beszélj erről a régi témáról, mert ezáltal könnyíthetsz a lelkeden.

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A titkok hónapja következhet, amikor neked is lesz olyan ügyed, amelyre jó, ha a titok sűrű fátyla borul. Illetve veled is megoszthatja valaki a titkait, amelyet nem lesz könnyű megtartani. Ha egészségi problémád van, nem kell izgulnod, mert jó kezekben leszel. Olyan esemény történhet a világban, amelynek hatására elgondolkodhatsz a saját életedről. A munkahelyeden egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítő helyzet. Még az is lehet, hogy felettesváltásra kerül sor.

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Boldog és kiegyensúlyozott hónap következhet, elsősorban a magánéletedben történő változások miatt alakulhat így. Olyan dolgokat is meg tudsz beszélni a kedveseddel, ami talán tabu témának számít. Viszont ha van testvéred, akkor vele nehezebben jöhetsz ki. A munkahelyeden hatalmi harc alakulhat ki, az lenne a legjobb, ha senki oldalára nem állnál. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért jobb, ha nem utazol most.

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Nem kedvez az idő a pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének. Ezért. ha banki, biztosítási, vagy hagyatéki ügyeket kell intézned, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert minden másként alakul, mint ahogy tervezed. A szerelmi viszonyokban egy régi téma kerülhet ismét terítékre, amely miatt kölcsönösen kinyílhat a bicska a zsebetekben. A munkában viszont elérheted mindazt, amit célul tűztél ki magad elé. Baráttal a kapcsolatod elmélyülhet.

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ha szerelemről, érzelmekről van szó, akkor varázslatos lehet ez a hónap, mert olyan események történhetnek, amelyek miatt örömkönny csilloghat a szemedben. Mindez már nem vonatkozik a házasságokra, régi együttélésekre, amelyben szóba kerülhet, hogy talán nincs értelme a viszonyt tovább folytatni. Balesetveszélyes ez a hónap, ne rohanj, és nézz a lábad elé, így elkerülheted, hogy összetöröd magad. Ha vannak titkaid, ne oszd meg most senkivel.

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkában alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt el kell gondolkodnod a hogyan továbbon. Az is lehet, hogy kolléga magatartása miatt kerülsz te is nehéz helyzetbe. De megtörténhet, hogy egyik pillanatról a másikra ledönthet a lábadról egy betegség, és mindaz, amit elterveztél, hirtelen semmivé válhat. Viszont olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt talán örömkönnyeket gördülhetnek le az arcodon. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak!

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A szerelmi életedben váratlanul olyan zűrzavaros helyzet jöhet létre, hogy csak kapkodod a fejed, hirtelen azt sem tudod, ébren vagy-e, vagy álmodsz? Kiváló ez a hónap hivatalos ügyek intézésére, nagyobb vásárlás lebonyolítására, testvérrel vagy szomszéddal is, ha korábban konfliktusod volt, most békejobbot nyújthattok egymásnak. Pénzügyek terén szorosabbra kellene húznod a nadrágszíjat, vagy át kellene alakítanod a családi költségvetést.

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A családod életében történhetnek olyan változások, amelyek váratlanul érnek, és amelyek miatt hirtelen nem tudod, mit kellene tenned. Kérd ki barát vagy közeli ismerős véleményét, amit fogadj is meg, mert így könnyebben fel tudod dolgozni a történteket. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre, mert ha nem is fogsz térdig gázolni a húszezresekben, azért lesz mit aprítani a tejbe. A háztartásodban, ami el tud romlani, el is fog.

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A hátad mögött olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt nem szabad elkeseredni. Egyszerűen el kell fogadni, hogy vannak gonosz és rosszindulatú emberek, akik a viselkedésükkel maguk alatt vágják a fát. Olyan hihetetlenül nagy energiával rendelkezel, hogy nincs olyan, aki most ártani tudna neked. Viszont baleset- és sérülésveszélyes ez a hónap, amikor jobban kellene vigyázni magadra. Testvéred vagy egy rokon miatt át kell szervezned az életedet, a hétköznapjaidat.

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Legnagyobb problémát a pénz léte és nem léte okozhatja ebben a hónapban. Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki az anyagiak miatt őrjítő helyzet. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, így elkerülheted az olyan helyzetet, amely nagyobb kiadással jár. Ha nincs munkád, most lépj a tettek mezejére, mert olyan lehetőséget csíphetsz meg, amelyről a környezetedben többen úgy gondolhatják: megfogtad az Isten lábát. Barát magatartása miatt csalódottnak érezheted magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top