Horoszkóp

Ez a legtitkosabb félelmed a csillagjegyed szerint – 2. rész

A csillagjegyed most segít, hogy tisztába kerülj a legtitkosabb félelmeddel – így könnyebb lesz rajta felülkerekedned!

Mérleg

A Mérleg félelme mindannyiunk számára ismerős: attól retteg, hogy pár nélkül marad. Ez magyarázza, hogy a Mérleg vagy hosszú kapcsolatból hosszú kapcsolatba esik, vagy konstans depresszió nyomasztja.

Skorpió

A Skorpió legtitkosabb félelme, hogy teljesen kitárulkozik valaki előtt, aki aztán elhagyja. Ezért retteg úgy az intimitástól, és ezért leplezi drámával az igazi érzelmeit.

Ez a legtitkosabb félelmed a csillagjegyed szerint - 2. rész

Nyilas

Az örökké úton lévő, felfedezésre éhes Nyilasok között gyakori a klausztrofóbia. Általános félelmük ugyanakkor tágabb: félnek az elköteleződéstől és attól, hogy megfosztják őket szabad mozgásterüktől.

Bak

A munkamániásként is emlegetett Bak emberfeletti szorgalmának hátterében egy hatalmas félelem húzódik meg: a rettegés attól, hogy elbuknak. Ezért betegesen törekszenek rá, hogy mindenben az elsők legyenek, hogy a kudarc közelébe se kerüljenek.

Vízöntő

A Vízöntő meggyőződése, hogy túl egyedi gondolkodású, semmint hogy bármilyen csoporthoz tartozzon. Ezért retteg tőle, hogy valahová besorolják, bekategorizálják.

Halak

 A Halakra gyakran mondják, hogy álomvilágban élnek, és valahol igaz is rájuk ez az állítás. A kreatív és intuitív Halak ugyanis retteg a valódi felelősségtől.

simplecapacity

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top