Horoszkóp

Találd meg a tökéletes parfümöt a csillagjegyed segítségével! – 2. rész

Megtalálni a személyiségünkhöz legjobban illő illatot nem könnyű, de szerencsére a horoszkóp ebben is segít!

Mérleg

Diplomatikus, elbűvölő és intelligens. A Mérleg szeret boldoggá tenni másokat, és kerüli a konfliktusokat. Utóbbi miatt mások szemében lustának vagy nemtörődömnek tűnhet. A fekete borsos illatjegyek feldobják, energetizálják, miközben kielégítik az érzéki oldalát is.

Skorpió

A magnetikus vonzerejű Skorpióhoz a tubarózsa illata passzol leginkább: kihangsúlyozza szépségét és karizmáját, miközben segít lecsillapítania a tomboló szenvedélyeit.

Nyilas

A magabiztos és nagylelű Nyilas nőhöz olyan illat illik, ami segít egyensúlyban tartani kalandvágyó természetét a hétköznapi rutinnal. A vetiver illóolaj pont megfelel a célra.

Találd meg a tökéletes parfümöt a csillagjegyed segítségével! - 2. rész

Bak

Akármilyen őszinte is a Bak, praktikus és erős oldala nehezen enged teret az érzékeknek. A jázminos illatjegyek pont ezért illenek hozzá: segítenek, hogy kapcsolatba kerüljön az érzéki oldalával.

Vízöntő

Az igazság bajnokához, a Vízöntőhöz olyan illat passzol, ami segít kiegyensúlyozni kirobbanóan kreatív és odaadóan gondoskodó oldalát. A narancsvirág és a narancsfa illóolajának kombinációjával nem hibázhat!

Halak

Az álmdozó és intuitív Halakhoz remekül illik a szantálfa illata: úgy szárnyalhat vele, hogy közben fél szemét a biztos talajon tartja.

A parfümhoroszkóp 1. részét itt találod!

 Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top