Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Van elég kurázsid a bőséghez?

Szeretnél szerelemben, bőségben egészségben élni? Van elég kurázsid ahhoz, hogy mindezt meg is valósítsd az életedben? A csillagok most tesztelnek, és arra kíváncsiak, hogy mennyire vagy bátor, mennyi kitartás és erő van benned. Ha most bátran és határozottan mész előre a céljaid felé, a hétvégén nagy eredményeket érhetsz el. De ehhez fontos lesz, hogy ne ijedj meg a látszattól, hogy merj a dolgok mögé nézni, és hogy merj gondolkodni a bejáratott sémák ismétlése helyett. Ehhez szerencsére rengeteg erőt kapsz a környezetedtől.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Kövesd az ösztöneidet és meggyógyíthatod a szerelmi életedet. Mostanában talán sok mindent tettél az ösztöneid ellenére, talán túl sokat taktikáztál, vagy túl engedékeny voltál. A hétvégén add vissza a szerelmi életed irányítását a szívednek. A szíved ugyanis pontosan tudja, hogy hogyan lehet megoldani ezt a helyzetet a lehető legegyszerűbben, a legkevesebb mellékvágánnyal.

Bőség: Talán nem kellene mindenkinek olyan határozottan megmondanod, hogy mit csináljon. Most nem bizonyul minden pénzügyi tipped és karriertanácsod helyesnek. Lehet, hogy olyan tanácsokat adsz, amelyek használhatatlanok, és ez azt is jelenti, hogy önmagadnak sem vagy képes megmondani azt, hogy mi a legjobb a számodra a pénzügyekben.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Hatalmas erő és energia van benned. Hatalmas erővel és energiával képviseled azt az elképzelést, amihez olyan régóta ragaszkodsz. Pedig ez az elképzelés csak problémák forrása volt az eddigiekben is, és úgy tűnik, hogy ez ezután sem változik majd meg. Érdemes lenne ezt az elképzelést elengedned, és érdemes lenne teljesen új gondolatokat hoznod a szerelmi életedbe.

Bőség: Ami az új ötleteket illeti, ezek működnének nálad a pénzügyekben is. Érdemes lenne most teljesen új szemszögből nézned a pénzügyi helyzetedet. Könnyen lehet, hogy ha elengeded azt a meggyőződést, hogy nincs pénzed valamire, új bevételi forrásokat találsz majd.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nehéz dolgod van akkor, ha ki akarod magadat magyarázni egy félreértésből. Most a szavaiddal könnyen ronthatsz a helyzeten, ha azok nem őszinték. A legjobb az lenne, ha a hétvégén a teljes őszinteséget választanád, és ha kell, akkor megtartanád azt a tisztázó beszélgetést, amire olyan régóta nem került még sor. Most az őszinte szavakkal bizalmat építhetsz és gyógyíthatsz.

Bőség: Olyan anyagi helyzetek várnak rád, amelyekre még nem vagy felkészülve. Most érdemes ezekhez a helyzetekhez segítséget kérned. Most érdemes ezeket a helyzeteket valaki más segítségével megoldanod. Talán arra is szükséged lesz, hogy kölcsönkérj, de fontos, hogy ezt a kölcsönt olyan gyorsan add meg, ahogy csak tudod.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Túl sok a bonyodalom körülötted, és túl sok a dráma körülötted. Ne felejtsd el: az, hogy mások drámáznak és keresik a feszültséget, nem jelenti azt, hogy neked is így kell tenned. Sehol sincs az előírva, hogy neked másolnod kell mások drámáit. Tartsd észben: a barátnőid féltékenységét vagy a baráti körödben történő párkapcsolati fordulatokat nem kell bevinned a saját kapcsolatodba.

Bőség: Sokkal visszafogottabban bánsz a pénzzel, mint ahogyan azt tehetnéd. Talán életed egy olyan szakaszában jársz, amikor nincs időd ahhoz, hogy költs, vagy nincs kedved ahhoz, hogy szórd a pénzedet. Ezzel a hozzáállással hamarosan sikerül megspórolnod egy régóta vágyott tárgy vagy szolgáltatás ellenértékét. Hamarosan megengedheted majd magadnak azt a luxust, amire úgy vágysz.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha meg kell állnod, és végig kell gondolnod, hogy honnan hová tartasz, mik a céljaid, és mi mindent szeretnél elérni. Néha szükséged van arra, hogy átgondold a múltat, a jelent és a jövőt. Erre a fajta gondolkodásra késztet a hétvége is. Most van arra lehetőséged, hogy végiggondold, merre is halad a párkapcsolatod (vagy épp a párkeresésed), és kijelölheted magadnak az új irányokat is.

Bőség: Új irányokra van szükséged a pénzügyekben is. Megfigyelheted azt, hogy csak akkor bánsz jól a pénzzel, ha az élet rákényszerít erre. Itt van az ideje annak, hogy elhatározd: külső kényszer nélkül, pusztán a saját jólléted érdekében kezded el jól kezelni a pénzedet és a befektetéseidet.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán van néhány barátnőd, akiknek már megvan az, amire te is vágysz: szerelem, boldog családi élet, gyerekek, vagy éppen a szabadság. Fontos, hogy tudd: a barátnőid életét nem kell lemásolnod ahhoz, hogy a te szerelmi-családi életed is tökéletes legyen. Hiszen neked nem az ő boldogságukra van szükséged, hanem a saját boldogságodra. Ezt a boldogságot a saját módszereiddel érheted el.

Bőség: Végre megérkezik az a szakmai ajánlat, vagy az a fizetésemelés, amire olyan régóta vártál. Lehet, hogy ezzel a lehetőséggel nemcsak magadnak segíthetsz, de másokat is kedvezőbb helyzetbe juttathatsz. Próbálj meg segíteni azoknak, akik nemrég még neked segítettek, hogy visszaadhass valamit abból a kedvességből, amit kaptál tőlük.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nosztalgikus hangulatban vagy a hétvégén, és azon elmélkedsz, hogy milyen nagy hatással voltatok egymásra a szerelmeddel. Mindketten sokat változtattatok egymáson, mindketten jobb emberré tettétek a másikat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy most direkt kellene változtatnotok a másikon. Más az, ha önként változunk, és más az, ha akaratunk ellenére akarnak megváltoztatni bennünket.

Bőség: Ami az anyagiakat illeti, most úgy érezheted, hogy neked csak annyi adatott, amennyiért keményen megdolgoztál. A helyzetet most nem látod éppen optimistán, és talán megfeledkezel arról a sok ajándékról és csodáról is, amelyek mostanában történtek veled. Érdemes lenne most írnod egy listát azokról a dolgokról, amelyekért olyan nagyon hálás vagy.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Gyakorold a kedvességet, és használd a dicsérő szavak gyógyító erejét. Igyekezz minden nap legalább tíz dolgot megdicsérni a szerelmedben. Azzal, ha pozitív visszajelzéseket adsz a szerelmednek, azzal, ha elmondod neki, hogy mi mindent értékelsz nagyra benne, segítesz a kapcsolatotoknak, és segítesz abban, hogy a kapcsolatotok igazán elmélyüljön és szorossá váljon.

Bőség: Mély meggyőződésed, hogy a bőség forrása a kemény munka. Ez talán így is van az életedben, de nem kellene így lennie. Az, hogy mennyi pénzed van, gyakran nem függ össze azzal, hogy mennyit dolgozol. Próbáld meg tudatosítani magadban, hogy a bőség rengetegféle módon áradhat rád, a fizetésed ennek a rengeteg csatornának csak az egyike.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Úgy érzed, hogy már mindent elmondtál a szerelmednek, de ő még mindig nem ért meg. Szánj rá időt és energiát, hogy újra elmondd a mondandódat. Addig ismételd mindig más szavakkal az üzenetedet, amíg eljut hozzá. Ő most egy olyan szakaszhoz érkezett az életében, amelyben a munka és a karrier talán fontosabb a szerelemnél – emiatt pedig neked kell jobban figyelned a kapcsolatotokra, és neked kell jobban kommunikálnod.

Bőség: Ha valaki kölcsönkér tőled, te nagyon szívesen adsz neki. De lehet, hogy most nem pénzzel kellene kisegítened őt, hanem a munkáddal vagy a lehetőségeiddel. Mi az a mód, ahogy a legjobban tudsz segíteni neki? Mi az a mód, ahogy a legtermészetesebben és a legegyszerűbben tudsz segíteni az embereknek? Ezen a hétvégén a két kezed és az elméd munkájával segíthetsz a legtöbbet azoknak, akik rászorulnak.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Nem kell félned attól, hogy határozottan kimondd a véleményedet a hétvégén. Néha abba a hibába esel, hogy el akarod nyomni a saját egyéniségedet, és megpróbálsz teljesen olyan lenni, mint a szerelmed. Pedig a valóságban nem vagytok egyformák, és pont ezek a különbözőségek tesznek benneteket egymás számára vonzóvá. Most bátran vállald önmagad és a saját véleményed!

Bőség: Ha a siker receptjét keresed, az igen egyszerű: tíz százalék tehetség, harminc százalék szerencse és hatvan százalék munka. Mi az, amiben igazán tehetséges vagy, és milyen munkával dolgozhatnál meg azért, hogy ez a tehetség végre kibontakozzon? Ha most beleteszed a munkát is a lehetőségek keresésébe, a hétvégén rájöhetsz, hogy kereshetsz pénzt azzal is, amit szeretsz csinálni.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Rengeteg tévhit él benned a párkapcsolatoddal kapcsolatban. Ez az időszak pedig arról szól, hogy gyengéd szeretettel feloldja ezeket a tévhiteket, és megmutassa neked, hogy valóban mélyen számíthattok egymásra a szerelmeddel. Egyszerűen csak tudatosítsd magadban, hogy a szerelmed nem az exeid egyike. Ő nem fogja elkövetni azt, amit az exeid tettek, mert ő egy másik ember.

Bőség: Hogyan bánsz a családi örökséggel? Hogyan gyarapítod mindazt, amit a családod rád hagyományozott? Ne felejtsd el, hogy a családi örökség nemcsak tárgyakat jelent. De a családi örökség része az a neveltetés és az a gondolkodásmód, amit a családodtól kaptál. Lehet, hogy most érdemes ezt a gondolkodásmódot korszerűsítened egy kicsit.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem is hitted volna, hogy a kapcsolatotok elérkezik arra a szintre, ahová most eljutottatok. Bárhol is jártok az egymás felé közeledésben, az egymás felé való elköteleződésben, most úgy érzed, hogy ismeretlen terepre tévedtetek. Szerencsére a szerelmed mindenben segít, és szerencsére a szerelmed segít abban is, hogy felismerd: ez az új szakasz megváltoztatja mindazt, amit eddig gondoltatok egymásról.

Bőség: Sokkal hamarabb befejezel egy munkát, vagy megoldasz egy feladatot, mint ahogyan azt tervezted. Ez pedig lehetőséget ad neked arra, hogy teljesen új dolgokba fogj bele, és arra is, hogy teljesen átértékeld azt, amit a munkavégzésről gondolsz. Ha szeretnél munkahelyet változtatni vagy egy új karrierbe kezdeni, hamarosan arra is lehetőséged lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top