Horoszkóp

Borozz a csillagok szerint – itt a nagy borhoroszkóp!

Most kiderítheted, milyen fajta bor illik hozzád a csillagjegyed szerint!

 A száraz január a végéhez közeledik, ezért keresve sem találhatnánk megfelelőbb alkalmat arra, hogy csillagjegyek szerint végignézzük, kihez milyen fajta bor illik a legjobban! Ha szeretnél egy igazán emlékezeteset koccintani, válassz bort a horoszkópod szerint! Íme:

Kos – Narancsos bor

Téged a legnagyobb tömegből is ki lehet szúrni, így a borválasztásod sem lehet hétköznapi! Próbáld ki a narancsos bort, ami naplemente színét annak köszönheti, hogy az alapvetően fehér bort úgy erjesztik, mint a vöröset.

Bika – Barolo vörös

Mi más illene jobban a minőséget maximálisan értékelő Bikához, mint a borok királyának is becézett Barolo vörös? Ezt a fűszeres, gyümölcsös vöröset három évig tárolják, mielőtt áruba bocsátják, és meg kell hagyni, jót tesz neki a kor.

Borozz a csillagok szerint - itt a nagy borhoroszkóp!

Ikrek – Chenin Blanc

Egy olyan fehér bor, amiben a méz, az alma és a narancs aromája keveredik, pontosan illeszkedik az újdonságkedvelő, társasági lényedhez.

Rák – Zinfandel

A Rákok híresek kemény külsejükről és lágy belsejükről. Ilyen a Zinfandel is: első kortyra tömény alkohol, utána azonban édes, likőrös íz!

Oroszlán – Pezsgő 

A figyelem középpontjához, az Oroszlánhoz, aki az egész életet egy ünnepnek fogja fel, a pezsgő a legjobb választás!

Szűz – Pinot noir

A praktikus Szűz szeret biztosra menni. Egy olyan könnyű vörösborral, mint a pinot noir, nem lőhet mellé!

Mérleg – Rizling

Az egyensúlyra törekvő Mérleg azt is jól meggondolja, milyen ételhez milyen bort válasszon. Egy rizling a legtöbb fűszeres ételhez kiválóan passzol.

Borozz a csillagok szerint - itt a nagy borhoroszkóp!

Skorpió – Cabernet Sauvignon

Ez a vörösbor-klasszikus, amiben alig felfedezhetően ott van a piros gyümölcsök és a dohány aromája, tökéletesen illik a Skorpió titokzatos jelleméhez.

Nyilas – Teran vörös

Szlovénia első osztályú bora a szilvás ízével varázsol el – egy korty után meg akarod majd osztani az összes ismerősöddel!

Bak – Bordeaux-i vörös

Hozzád egy olyan bor illik, amelyik akárcsak te, sosem megy ki a divatból! Az állandóságot kedvelő természeted ezért mindennél többre becsül egy jó bordeaux-it!

Borozz a csillagok szerint - itt a nagy borhoroszkóp!

Vízöntő – Biodinamikus bor

Progresszív nézeteid és innovatív jellemed miatt muszáj kipróbálnod a biodinamikusan termesztett szőlőből készült borokat is, amelyek sokak szerint még a hagyományosakat is lepipálják!

Halak – Prosecco

A pezsgő kistestvére, a gyöngyözőbor tökéletes választás számodra, hiszen utálod, ha dobozokba zárnak. A prosecco finom pezsgése pedig a szabad szellemedhez is remekül passzol!

delish

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top