Horoszkóp

Ezeket a dolgokat ismerik be nehezen a csillagjegyek – 1. rész

A horoszkópod most szembesít azokkal a tényekkel, amelyeket még magad elől is szeretsz rejtegetni!

Kos

Kosként nehezen ismered be, hogy sokszor jelent problémát számodra a koncentráció, és nehezedre esik, hogy amibe belekezdtél, azt végigcsináld. Mivel ezek a megbízhatóságodon ejtenének sebet, inkább magad elől is titkolod őket.

Bika

Soha, de soha nem ismernéd be, hogy tévedtél, még akkor sem, ha ezzel az őrületbe kergeted a körülötted lévőket! Pedig jól vigyázz, mert ezzel a túlzásba vitt büszkeséggel eltaszíthatod magadtól a szeretteidet is.

Ezeket a dolgokat ismerik be nehezen a csillagjegyek - 1. rész

Ikrek

Tőled ne várja az ember, hogy betartsd, amit ígértél! Gyakran mondod azt az embereknek, amit hallani akarnak, a tettek mezején azonban nem bizonyítod azokat.

Rák

Erősnek mutatod magad, pedig valójában törékeny vagy – ez pedig gyakran csapódik le dühkitörések formájában. Ismerd be a hibáidat és azt is, ha megbántasz embereket!

Oroszlán

Szereted azzal hitegetni magad, hogy mindössze egészséges versenyszellem az, ami benned lakozik, pedig betegesen tudsz rettegni tőle, hogy valaki jobb nálad valamiben.

Szűz

Lehet, hogy a perfekcionizmusod miatt te magad büszke vagy magadra, de a körülötted lévőket teljesen kiborítod vele! Fogadd el, hogy az általad olyan magasra tett léceket nem tudja és nem is akarja mindenki megugrani. 

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top