Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Elmondjuk, hogyan teremts szerelmet

Szerelmet lehet teremteni? Igen, szerelmet könnyedén teremthetsz a hétvégén, de ezúttal nem a hókuszpókuszok működnek, hanem az, ha figyelmet, szeretetet és boldog pillanatokat adsz a párodnak. Ezek segítenek visszahozni a mézeshetek boldog hangulatát az életetekbe. Ha pedig nem élsz párkapcsolatban, akkor azzal teremtheted meg magadnak a szerelmet, ha ezeket a boldog, szeretetteli pillanatokat önmagadnak adod. Ha magadat szeretettel tudod körülvenni két napig, hamarosan megjelenik az az ember is, aki folyamatosan szeretettel fog körülvenni téged.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A figyelmedet mostanában olyan sok minden köti le, hogy egyáltalán nincs időd a szerelemre. A legtöbb téma, ami foglalkoztat, az a múlthoz vagy a jövőhöz köti a figyelmedet, pedig a szerelmed itt, a jelenben vár rád. Egyszerűen csak észre kellene venned, hogy ki az az ember, aki számít a figyelmedre most, és meg kellene adnod neki ezt az odafigyelést.

Bőség: Végre vedd a saját kezedbe a pénzügyeid intézését! A hétvége alkalmas arra, hogy megálmodj és elkezdj egy saját vállalkozást. Ez eleinte talán félelmetesen hangzik, mégis érdemes belevágnod, és érdemes elindítanod a saját ötleteid megvalósítását. A legjobb ötletek most azok, amelyekkel pénz nélkül is elindulhatsz.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szeretnéd végre kimondani azokat az íratlan szabályokat, amelyeknek te eddig is megfeleltél, de amelyeket a párod – szerinted – minduntalan megszeg. A megoldás természetesen az, hogy a szerelmed nem viseli jól ezeket a szabályokat, azért lázad ellenük. Nem a szabályok kimondása a megoldás, hanem a szabályok elengedése. Most válaszd a bizalmat!

Bőség: Sokkal fontosabb a számodra a pénz, mint azt hiszed vagy elismernéd. Fontos, hogy értsd: a pénz nem jó vagy rossz dolog önmagában. A pénz valójában egy sor lehetőség, amivel élhetsz jól és élhetsz rosszul is. Ahelyett, hogy félsz a pénztől, most tedd a barátoddá, és teremts vele jó dolgokat magadnak és a családodnak.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem megváltoztat téged – mint ahogy megváltoztat mindenki mást is. A környezeted pedig szívesen visszajelzi ezeket a változásokat, és szívesen beszélnek arról, hogy milyenné változtál ebben a kapcsolatban, vagy milyenné változtál szingliként. Fontos, hogy értsd: neked nem a környezetednek kell megfelelned, hanem önmagadnak. Csak addig változz, ameddig jólesik, és csak olyan irányba, amerre jólesik.

Bőség: Ha mindig a munkára koncentrálsz, a pénz áramlása megállhat hozzád. A pénz nem szereti a munkát. A pénz azt szereti, aki szereti őt. Ahelyett, hogy minden anyagi gondodra a több munka lenne a megoldásod, most inkább azt gondold át, hogy mit tennél, ha végtelen mennyiségben állna rendelkezésedre a pénz. Ezzel eltereled a gondolataidat, és kreatív ötleteket engedsz a tudatodba.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagyon súlyos szavakat mondasz ki a hétvégén. Vagy legalábbis megpróbálod kimondani ezeket a szavakat, akkor is, ha nem feltétlenül vagy biztos abban, hogy ki kell mondanod ezeket a szavakat. Nyugodtan mondd ki azt, amit akarsz, hiszen fontos, hogy ne nyomja tovább a lelkedet a mondanivalód. De használj szeretetteli szavakat, és magadról beszélj mások hibáztatása helyett.

Bőség: Érdemes előre tervezned a pénzügyekben a hétvégén. Talán azt tapasztaltad meg az elmúlt időszakban, hogy nem jut mindenre annyi, mint szeretnéd. Ez ellen azzal védekezhetsz, ha előrelátóan tervezel, és ha már most elkészíted az éves költségvetésedet ugyanúgy, mint egy nagyvállalat. Hidd el: megéri.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindennél jobban vágysz arra, hogy egy csodálatos működő és felemelő szerelem legyen az életedben. Mindennél jobban vágysz arra, hogy a szerelmed legyen a legjobb barátod. Ha ez működik is az életedben, nincs más dolgod, csak élvezd a helyzetet. Ha pedig még nem talált rád a szerelem, akkor azt nézd meg: a többi szinglinek milyen tanácsot adnál. Majd te magad is kövesd ezeket a tanácsokat!

Bőség: Elégedett vagy a munkáddal? Elégedett vagy a havi fizetéseddel? Ha elégedett vagy ezekkel, akkor most ne változtass semmin sem. Ha azonban szeretnél előrelépni, akkor most kell észrevenned a lehetőségeket. A jövő hét eleje alkalmas arra, hogy új irányba tereld a szakmai karrieredet.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igazán erotikus hétvégére készülhetsz. Most az erotika segít abban, hogy újra megerősítsétek a kapcsolatotokat a szerelmeddel. Készülj hosszú, romantikus és szenvedélyes estékre és arra, hogy ha kell, te magad izzítsd fel a romantikus hangulatot kettőtök között. Pontosan tudod, hogy mi az, amitől beindul a szerelmed, és érdemes ezt a tudásodat most kamatoztatnod is, ha valóban izgalmas hétvégére vágysz.

Bőség: Ezekben a napokban nagy változások zajlanak körülötted. Könnyen lehet, hogy a karriered változik, vagy egy munkahelyi előmenetel vár rád. Ha most állásajánlatot kapsz, ne mondj rá nemet kapásból. Még ha el is utasítod ezt az ajánlatot, sok mindent megtudhatsz belőle a piaci értékedről.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Most hajlamos vagy arra, hogy csak az elvárásokat lásd meg a kapcsolataidból. Hajlamos vagy arra, hogy úgy érezd: mindenki csak akar valamit, de senki sem ad bele elég sok mindent a viszonyotokba. Fontos lenne, hogy tudatosítsd magadban: az elvárásokat valójában te támasztod magad felé. Másokra csak rávetíted ezeket, pedig ők csak szeretni akarnak téged.

Bőség: Sokan akarnak segíteni neked pénzügyekben, de neked kell tudnod, hogy mi az okos segítség a számodra. Most ne pénzt kérj, mert a kölcsönnel csak még több bonyodalmat vállalsz. Inkább tanácsot kérj és technikai segítséget egy változtatáshoz az életedben. Ezeknek lesz valódi anyagi haszna.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Csak óvatosan a veszekedésekkel a hétvégén! Nem mintha nem te nyernél meg minden szócsatát, de pontosan ez a baj: ha teljesen rommá alázod a párodat, azzal mély sebet ejtesz az önbecsülésén. Az is jó kérdés, hogy miért bántasz valakit, akit szeretsz. Máshogy fogalmazva: valóban szereted azt, akit bántasz, vagy már csak a veszekedés tart össze benneteket? Most válaszd a veszekedés helyett a szeretetet.

Bőség: Talán túlvállaltad magad az elmúlt időben, és túl sok emberért vállaltál felelősséget úgy is, hogy valójában nem kellene felelősnek lenned értük. Könnyen lehet, hogy ideje lenne elengedned néhányuk kezét, és ideje lenne ismét magad felé fordítani a figyelmedet, és magaddal törődnöd.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A párod a legtökéletesebb tükörképed. Ez nem azt jelenti, hogy azt teszi, amit te, vagy úgy viselkedik, ahogyan te. Ez azt jelenti, hogy a párod mindig pontosan arra reagál, ami belőled látszik. Ilyesformán pedig megmutatja, hogy a külvilág milyennek lát téged. Most érdemes figyelned a szerelmed reakcióira, és változtatni a saját magatartásodon, ha úgy érzed, hogy nem tetszik az, amit a párod által tartott tükörben látsz.

Bőség: Az életed tele van nagyszerű anyagi lehetőségekkel. Az életed tele van olyan anyagi lehetőségekkel, amelyekről néhány éve csak álmodtál. Most az a fontos, hogy észrevedd ezeket a lehetőségeket, és merj belevágni a megvalósításukba. Most az a fontos, hogy ne halogasd tovább a változtatást és az anyagi lehetőségek kihasználását.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A hétvégén igazán erős érzelmeket éltek meg az érzelmi skála minden irányában. Ez azt jelenti, hogy nagy szeretet, de nagy sértettség is lehet köztetek. Neked pedig az a dolgod, hogy ezen az érzelmi hullámvasúton a kezedbe vedd az irányítást, és figyelj arra, hogy minden érzelmi változást biztonsággal élhessetek meg. Ne felejtsd el: senki sem gondolja komolyan azt, amit sértettségében mond.

Bőség: Szívesen fognád másokra a jelenlegi anyagi helyzetedet, de az az igazság, hogy a saját döntéseid vezettek ide. Valójában ott tartasz, ahol a döntéseid miatt tartanod kell. A jó hír az, hogy bármikor változtathatsz ezeken a döntéseken, és bármikor eljuthatsz egy másik, egy jobb anyagi helyzetbe.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Amíg arra figyelsz, hogy másokkal milyen jó dolgok történnek, addig talán észre sem veszed, hogy veled is csodálatos időszak kezdődött el mostanában. Lehet, hogy mások élete még izgalmasabbnak tűnik, de hamarosan a te életed lesz a legizgalmasabb a világon. Hamarosan a saját szerelmi, családi életed lesz a legszórakoztatóbb a számodra. Különösen igaz ez akkor, ha most szingli vagy, vagy ha gyermekáldás előtt állsz a szerelmeddel.

Bőség: A családodban generációk óta öröklődik egy pénzügyi minta, amit érdemes lenne megtörnöd. A családi minták megtörése azért fontos, mert így nem adod tovább őket a gyerekeidnek. No meg azért is, mert így lehet sokkal több bőség az életedben, mint ahogy “a mi családunkban szokás”.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Van benned egy adag visszavágyás a múltba. Azt képzeled, hogy régen minden jobb volt, és úgy véled, hogy érdemes lenne mindent visszacsinálni. De ez nem igaz. Jó döntést hoztál, amikor túlléptél a múlton, és akkor is jó döntést hozol, amikor a hamis nosztalgia helyett a jelent választod. Egyszerűen csak tudatosítsd magadban, hogy nem véletlenül vagy ott, ahol vagy, és innen kell tovább lépned a boldogság felé.

Bőség: Ha még nincs meg a pénzed arra a nagy kiadásra, amit 2017-re tervezel, az teljesen természetes. Nem kell meglennie ennek az összegnek azelőtt, hogy esedékes lenne. Türelemmel gyűjtsd tovább a pénzedet, és legyél benne biztos, hogy amire kell, addigra sikerül valóban összegyűjtened azt az összeget, ami kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top