Horoszkóp

3 jel, hogy megtaláltad az igazi lelki társad

Végig a párodra gondolsz, miközben ezt a cikket olvasod? Akkor biztos lehetsz benne, hogy megtaláltad a lelki társad!

Ha megtaláltad a lelki társad, azt érzed a zsigereidben. De egy kis megerősítés azért sosem árt! Íme, három biztos jele annak, hogy a valódi lelki társadra leltél:

1. Olvastok egymás gondolataiban

Ha a lelki társaddal élsz együtt, a telepátia számodra nem valami csodaszámba menő történet, hanem a mindennapok valós része. Befejezitek egymás mondatait, pont akkor hívjátok a másikat, mikor rátok gondolt – egy szoros kapcsolatban semmi földöntúli nincs ezekben a helyzetekben!

3 jel, hogy megtaláltad az igazi lelki társad

2. Megőriztétek önmagatokat

Egy olyan kapcsolatban, ahol az egyik fél teljesen idomul a másikhoz és elveszíti a saját személyiségét, aligha beszélhetünk lelki társakról. Ti épp azért vagytok azok, mert elfogadtátok és tisztelitek a másikat olyannak, amilyen. A különbözőségek csak hozzátesznek a kapcsolatotokhoz.

3. Jobban működtök, ha együtt vagytok

Hiába, ha egymással vagytok, szebb az élet! Már a másik puszta jelenlététől jobban funkcionáltok, és együtt a problémákra is könnyebben találtok megoldást.

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top