Horoszkóp

5 jel, hogy (túl) erős személyiség vagy

Alapvetően semmi gond az erős, határozott jellemmel, ám ha kicsit sem próbálsz puhítani rajta, elijesztheted az embereket!

Biztos te is találkoztál már olyan emberrel, aki karakán és határozott jellemével csodálatot ébresztett benned. Ám az is könnyen lehet, hogy soha többet nem akarsz vele találkozni  a csodálathoz ugyanis jó adag félelem is vegyült. Íme, 5 jel, ami alapján ha magadra ismersz, elképzelhető, hogy te is félelmet keltesz az emberekben! Az erős személyiségeden semmiképp ne próbálj meg változtatni, csak lágyíts a viselkedéseden, ha szükséges.

5 jel, hogy (túl) erős személyiség vagy

1. Óvatos vagy, hogy kit engedsz be az életedbe

Sőt, mondhatni, válogatós! Neked nincs rá szükséged, hogy más ember határozza meg, milyen vagy, ezért csak azzal alakítasz ki mély kapcsolatot, akit valóban érdemesnek tartasz rá.

2. Nem bírod a felszínes csevejeket

Ha valamiben tehetségtelennek érzed magad, az a felszínes csevegés. Pedig bárki képes rá, és a kultúránk el is várja, hogy megtegyük. Vedd kicsit lazábban a dolgokat, és fogadd el, hogy nem minden pillanatnak kell jelentőségteljesnek lennie.

3. Nem tűröd a kifogásokat

Mivel te magad nem vesztegeted az időd a panaszkodásra, mástól is nehezen tolerálod, ha csak kifogásokat keres.

4. Nincs szükséged rá, hogy te légy a figyelem középpontjában

Megelégszel azzal, ha a közeli ismerőseid maximálisan és őszintén figyelnek rád. A hamis, pár perces reflektorfényből nem kérsz.

5. Nem nyomasztanak irracionális félelmek

Nem hagyod, hogy a szorongás eluralkodjon az életed felett. Tudod kezelni a félelmeidet, és nem gyártasz magadnak újakat.

Simple Capacity

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top