Horoszkóp

10 mód, ahogy az univerzum üzen nekünk

Sokszor halljuk, hogy korunkat az elidegenedés jellemzi, mégsem kell az izoláltság állapotába süppednünk! Nézhetjük úgy is, hogy minden mindennel kapcsolatban áll, az univerzum mindnyájunkat összeköt és gondoskodik rólunk. A mi feladatunk csak annyi, hogy felvegyük vele a kapcsolatot – hogy milyen sokféleképpen küld nekünk üzeneteket, az most kiderül!

1. Ismétlődő jelenetek

Minden nap félrenyeled a teád, vagy elbotlasz a küszöbben? Ezek az ismétlődések mélyebb jelentéssel bírhatnak, mint hinnéd!

2. Álmok

A tudatalattink sokkal közelebb áll az univerzumhoz, mint a tudatunk, így üzeneteit is előbb kapjuk meg álmunkban, mint ébrenlétünk alatt.

3. Állatok

Az állatok szorosabban kapcsolódnak az univerzum egységéhez, mint mi, emberek. Ha újabban fel-feltűnik egy addig nem látott állat a közeledben, például minden nap egy madár száll az ablakodba, lehet, hogy üzenetet hordoz!

10 mód, ahogy az Univerzum üzen nekünk

4. Számsorozatok

Minden nap 11:11-kor pillantasz az órádra? Lehet, hogy új lehetőségek nyílnak meg előtted!

5. Szinkronicitás

Épp akkor hív fel a barátnőd, mikor rá gondoltál? Az ilyen típusú szinkronicitások előfordulása arra utalhat, jó úton haladsz az életben.

6. Eltörés, elveszítés, megtalálás

A tárgyakhoz való viszonyunk erőteljes – meghatározzák az egész életünket. Ha eltörünk valamit, azt jelezheti, itt az ideje valami elengedésének, ha pedig megtalálunk egy elveszettnek hitt tárgyat, lehet, hogy egy emléket sem ártana felidéznünk!

7. Fájdalom és betegség

Sokak meggyőződése, hogy minden testi fájdalom és betegség lelki eredetű – vagyis valamire figyelmeztet.

8. Zene, dalok, dalszövegek

Egy ideje nem tudsz kiverni egy dallamot a fejedből? Meglehet, hogy az univerzum ezzel terelget egy érzelem irányába.

9. Időjárás

Azt gondolod, hogy lehet egy olyan univerzális, mindenki által tapasztalható dolog, mint az időjárás, személyre szóló üzenet? Vegyünk egy példát: ha az eső kopogása az ablakon ébreszt fel abból, amiben épp elmerülve dolgozol, az figyelmeztetés lehet, hogy itt az ideje szünetet tartani!

10. Váratlan találkozások

 Mindannyiunk életében vannak sorsdöntő találkozások. Nehéz őket a véletlen művének tekinteni, mikor akár a foglalkozásunkat vagy a gondolkozásunkat is megváltoztathatják.

 A Conscious Rethink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top