Horoszkóp

Ez vár rád 2017-ben, ha Vízöntő vagy

2017-re egy komoly fordulatot jeleznek a csillagok a Vízöntők életében, a családi és szerelmi kapcsolatok pedig mélyebbé válhatnak, mint valaha.

 Ha Vízöntő a csillagjegyed, nem könnyű fenntartani az érdeklődésedet. Az előtted álló évben is gyakran unhatod el magad, de ez nem jelenti azt, hogy ne történjenek jelentőségteljes események! Lássuk, mi mindenre számíthatsz 2017-től.

Szerelem

Ha kapcsolatban élsz, idén elmélyülhetnek az érzéseid a partnered iránt. Még a gyerekvállalás gondolata is felmerülhet. Ha egyedülálló vagy, és eddig élvezted a szabadságot, most lehet, hogy igényed lesz egy komolyabb kapcsolatra. Még az is előfordulhat, hogy egy közeli barátod iránt változnak meg az érzéseid!

Ez vár rád 2017-ben, ha Vízöntő vagy
Forrás: Pinterest

Karrier, pénzügy

Ha meg akarod teremteni a következő kalandod anyagi hátterét, idén kicsit jobban oda kell tenned magad munkafronton. Ne félj megosztani a kreatívabb ötleteidet a feletteseiddel! A piszkos anyagiakra érdemes idén kicsit jobban odafigyelned és elkezdened hosszú távon gondolkozni.

Egészség

Általában teli vagy energiával – ez azonban idén nem feltétlenül lesz így. Ne hajtsd túl magad, szóljon ez az év inkább a relaxálásról, mint a megfeszített edzésről! Inkább az étkezésedre figyelj oda jobban: fogyassz minél több zöldséget és kevesebb húst! 

 Sunsigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top