Horoszkóp

Mindjárt vége a világnak egy 500 éves olasz jóslat szerint

Matteo Tafuri 15. századi olasz filozófus szerint a világ véget ér, ha Salento városában hó esik. A hó leesett, akkor most várhatjuk a világ végét!

 Valóban szívfacsaró látvány, ha hótakaró alatt látjuk a kedvenc nyaralóhelyünket, ami összeforrt az emlékezetünkben a napsütéssel és a kánikulával, de azért arra nem gondolnánk, hogy emiatt egyből itt a világvége! Matteo Tafuri 1492 és 1582 között élt filozófus azonban, akit csak az “olasz Nostradamusként” emlegetnek, azt jövendölte, ha Salento városát 2 napig sújtja a havazás, véget ér a világ

Mindjárt vége a világnak egy 500 éves, olasz jóslat szerint

“Két nap hóesés, két villámlás az égen, és én tudom, hogy a világnak vége, de nem szomorkodom.” Az utóbbi két napban pedig valóban havazott a mediterrán, pálmafákkal tarkított városban, csakúgy, mint más dél-olasz területeken. Akkor most aggódnunk kellene?

Az eljövendő vég egy másik jelére lettek figyelmesek Macedóniában, pár nappal a salentói havazás előtt: a leghíresebb Szűz Mária ikonon könnycseppeket véltek felfedezni, amikről úgy hiszik a világvégét jósolják meg! 

Senkit nem akarunk elkeseríteni, de Nostradamus sem ígért túl biztató dolgokat a 017-es évszám alá: ő Amerika pusztulását jövendölte, valamint egy nagy háborút, amit a globális felmelegedés robbant ki.

NewYorkPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top