nlc.hu
Horoszkóp

Halál az álomfejtésben

Ne ijedj meg, ha halállal álmodtál – most megtudhatod, mit jelent!

Van okunk kiborulni, ha a halállal álmodunk? Egy álomfejtés, ami sokkal többet rejt a felszín alatt, mint gondolnánk! A magyarázatuk több, mint logikus.

Sokan félnek, érthetően rémálomnak tartják, ha álmokban megjelenik valamilyen formában a halál. Azonban, ahogyan a legtöbb dolognak, úgy ennek is több jelentése lehet! Lássuk őket!

Álomfejtés: a halál

Megálmodtad egy hozzátartozód halálát, vagy a sajátodat? Az biztos, hogy az álom még ébredés után is kísérteni fog! Pedig nem kell aggódnod, mert a halált tartalmazó álmok a leggyakoribbak közé tartoznak, és a megmagyarázni sem nagy ördöngösség őket.

  • Tudtad, hogy a legtöbben azért félnek az efféle álmoktól, mert azt gondolják, hogy a saját temetésükről szóló álom, egyben megjövendöli a közelgő halálukat is. Ez bizony tévhit, akkor álmodunk a saját temetésünkről, ha egy fontos része az életünknek lezárult.  A halál felbukkanását az álmainkban az indokolja, ha valami véget ért, vagy a végéhez közeledik az életünkben. Megjelenhet a halál az álmunkban, egy szakítás, egy munkahelyváltás, vagy akár a lediplomázás után és közben is. Ezek az életesemények, mind generálhatják a halállal kapcsolatos, a kellemetlen álomképeket.
  • Sőt ha egy hozzánk közel álló személy életében történik egy nagy váltás, arra is reagálhat az elménk halálhoz kapcsolódó álmokkal. A fő, hogy ne essünk pánikba miattuk, a halál az álmainkban nem jelent valóságos pusztulást!
Halállal álmodni, temető, halál

Temető és halál – gyakran megjelennek az álmainkban (fotó: Profimedia)

Mikor szól valóban a halálról?

Ne kerülgessük a forró kását, az álomfejtők szerint is van olyan halállal kapcsolatos álom, aminek a magyarázta, maga az elkerülhetetlen elmúlás. sokan megtapasztalták már azt, amikor álmukban pontosan tudták, hogy meg fognak hallani, viszont ez ellen nem tudtak mit tenni. Ezek az álom nem az életünkben végbemenő változásról szólnak, nem egy probléma akar így üzenni. Ezek az álom a halálról szólnak. Általában akkor tör a felszínre,  ha egy számunkra fontos embert elvesztettünk. De az álom ekkor sem ellenség, inkább megpróbál kíméletesen felkészíteni arra, hogy velünk is megtörténik majd az elkerülhetetlen, vagyis a halál.

 Mit jelentenek a különböző álmok?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top