Horoszkóp

Ez vár a Nyilasokra 2017-ben

A legfontosabb, amit idén tarts észben, hogy őrizd meg a nyugalmadat! Még ha gyorsnak is érzed a dolgok alakulását, te maradj összeszedett, így az éved is az lesz!

 Ha Nyilas vagy, ne feledd, azzal nem segítesz magadon, ha stresszelsz – maradj higgadt, fegyelmezett, és akkor meg se kottyan majd neked ez az év! Ha úgy érzed, kimerültél – akár testileg, akár lelkileg –, ne sajnáld magadtól a vakációt. Most megtudhatod, mit tartogat még számodra 2017:

Szerelem

Az érzelmi energiáid még erősebbek lesznek, mint valaha. Ne félj cselekedni, akár egyedül vagy, akár kapcsolatban. Ha a szinglik táborát erősíted, kövesd a szíved, még akkor is, ha esetleg egy exeddel kerülsz újra romantikus viszonyba. Ha kapcsolatban élsz, lepd meg minél többször a párod – egy-két felpezsdített éjszaka még szorosabbra fűzheti a kapcsolatotokat!

Ez vár a Nyilasokra 2017-ben

Karrier, pénzügyek

 Dolgos évnek nézel elébe, sok elintéznivalóval és új lehetőségekkel. A fő, hogy mindenhez nyugodtan állj hozzá, ne stresszelj! Kifizetődő lesz az is, ha kedves és előzékeny vagy a kollégákkal, főnökökkel. Pénzügyek terén nem kell aggódnod, csak arra figyelj, hogy bölcsen bánj a pénzzel.

Egészség

Az elméd pörgését a tested nem igazán tudja követni. Fogadd ezt el, és ne feszítsd túl a határaidat, mert megsérülhetsz. Fókuszálj relaxációs technikák elsajátítására, hogy biztos épen tartsd a lelket.

SunSigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top