Horoszkóp

Ma megéri pozitívan gondolkozni: január 11-én 111 mágikus energiakapu nyílik meg előttünk!

Az egyébként is pozitívnak kikiáltott 2017-es év máris egy különleges nappal kezdődik: január 11-én 111 energiakapu nyílik meg, ami mindnyájunknak teret ad, hogy valóra váltsuk az álmainkat!

 Végre egy jó hír a viszontagságokban gazdag 2016-os év után! 2017-et sokan tartják egy pozitívabb energiájú évnek, mikor minden küzdelmünk és erőfeszítésünk beérik, és végre valóra válthatjuk az álmainkat. Az univerzum egész évben teremtő energiákkal ruház fel bennünket, amiket csak fel kell vállalnunk, hogy élni tudjunk velük. 

Ma megéri pozitívan gondolkozni: január 11-én 111 mágikus energiakapu nyílik meg előttünk!
Kép forrása: Pinterest

A teremtő folyamat már kezdetét is vette, éppen a mai nappal, január 11-ével, az év első, 12-én felragyogó teliholdja előtt – hívta fel a figyelmünket rá Sándor Judit angyalterapeuta. Ha a számmisztika szerint nézzük a mai dátumot, azaz 01. 11-ét, 111-et kapunk, ami egy angyali szám: energiakapuk nyílnak meg általa, melyek segítenek valóra váltani a gondolatokat – a pozitívakat éppúgy, mint a a negatívakat. 

Ezért a mai napon különösen megéri odafigyelnünk, merre kalandoznak a gondolataink! Tudatosan határoljuk el magunkat a félelmeinktől, és koncentráljunk azokra a vágyakra, amelyeknek beteljesülését kívánjuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top