Horoszkóp

Ezt tartogatja 2017 a Szűz jegyűeknek

A nagy dobbantás még lehet, hogy várat magára, ám ez nem jelenti, hogy ne tennél jelentős lépéseket a célod felé! Most megtudhatod, mi vár még rád 2017-ben, ha Szűz a csillagjegyed.

Ha a Szűz jegyében születtél, az előtted álló évben még annál is többet fogalkozol majd a baráti kapcsolataiddal és a hobbijaiddal, mint eddig – így garantáltan sok kellemes pillanatnak nézel elébe! Lehet, hogy lassúnak érzed majd 2017 tempóját, de próbálj meg nem stresszelni: biztosan haladsz a célod felé.

Szerelem

2017-ben megmagyarázhatatlanul erős késztetést érzel rá, hogy új kapcsolatokra tégy szert – ezek lehetnek szerelmik és barátik egyaránt. Ha kapcsolatban élsz, lehet, hogy nem új partnerre, csak valami izgalmas újdonságra vágysz – ez lehet egy utazás vagy egy költözés is. Ha eddig szingli voltál, most végre minden porcikád megérett egy tartós párkapcsolatra. 

Ezt tartogatja 2017 a Szűz jegyűeknek
Forrás: pinterest

Karrier, pénzügyek

Az emberek megszokták tőled, hogy keményen és kitartóan robotolsz. Az év első felében ez így is lesz, de utána várható egy kis lenyugvás – végre megengedsz magadnak egy kis kikapcsolódást! A pénzügyeid ugyanakkor nem oldódnak meg maguktól: jobb lesz, ha elkezdesz spórolni, hogy ki tudd élvezni az év lazább időszakát is!

Egészség

 2017-et számodra egyetlen dolog keserítheti meg: az a fránya stressz. Szerencsére ez ellen azonban tehetsz: jógázz, meditálj, és ha végképp összecsapnának a fejed felett a hullámok, ne habozz szakember segítségét sem kérni. 

SunSigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top