Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 01. 06.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Úgy érzed, hogy valaki túl sokat követel tőled. Szeretnéd csökkenteni az elvárásokat, és szeretnéd, ha csak azok maradnának meg, amelyeknek igazán és valóban megfelelsz. 

A nap mottója: “Senki sem találja meg azonnal azt, amit szeretne. De ha mindennap csak erre pazarlod az idődet, a legvégén semmit se fogsz találni.”

 Nézd meg a napi horoszkópodat is!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Igazán bosszant, ha valaki belekontárkodik abba, amihez – szerinted – te értesz a legjobban. Természetesen megteheted azt, hogy felhúzod magadat.

A nap mottója: “Aki türelmetlen magával szemben, soha nem lesz boldog, mindig kapkodni fog, hiszen abban a pillanatban, hogy megkapja azt, amire vágyik, valahogy minden értelmét veszti, hiszen nincs már miért küzdeni.”

heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Négy elem szerelmi horoszkóp - június 17.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Ma zárd ki a zavaró tényezőket, és figyelj befelé. Hallgasd meg a belső hangodat, mert igen hasznos dolgokat mondd neked.

Nap mottója: “Ilyesmire csak a szerelem képes… kézen fogni egy (…) életet, és azt mondani neki: gyere!”

Nézd meg az egészséghoroszkópodat 2017-re!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Fél szavakból is megértenek az emberek. Talán még azok is, akikkel alig ismeritek egymást. Ma egyszerűen elég mondanod néhány laza gondolatot, néhány kedves szót, és máris mindenki tudja, miről beszélsz.

A nap mottója: “Ha ilyen áldozatot kell hozni, a másik üdvéért fenekestől felforgatni mindent, akkor igazán kell szeretni.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top