Horoszkóp

Ezt tartogatja 2017 az Oroszlán csillagjegyűeknek

2017-ben azt érezheted, egy helyben toporogsz, valójában azonban többet érhetsz el, mint amire valaha is számítottál volna!

 2017 lassú, komótos tempójú évnek ígérkezik az Oroszlán jegyében születettek számára. Könnyen lehet olyan érzésed, mintha nem is haladnál, pedig valójában biztos léptekkel közelítesz a céljaid felé. Ahelyett, hogy siettetnéd az időt, használd ki bölcsen ezt a kényelmes ritmust, és fókuszálj a karrieredre!

Ezt tartogatja 2017 az Oroszlán csillagjegyűeknek

Szerelem

Idén a szerelemben sem rohansz fejjel a falnak. Ha már megtaláltad a párod, a viszonyotok elmélyülhet. Ne ijedj meg a lassú tempótól! Ha babát terveznél, azt is fontold meg újra – lehet, hogy ráérnétek még egy kicsit?

Ha csak randizol valakivel, 2017 kedvezhet annak is, hogy kimondjátok, kapcsolatban vagytok. Még az olyan kapcsolataid is elmélyülhetnek, amiket eddig nagyon felszínesnek hittél.

Karrier, pénzügyek

Sok új lehetőség kínálkozik majd a munkában, ám ahhoz, hogy ezeket biztosan észrevedd, lehet, hogy kicsit többet kell a feletteseid körül legyeskedned. Pénzügyek terén nem lesz okod panaszra: még az is lehet, hogy bejön egy régi befektetés, de a lottónyeremény sem kizárt!

Egészség

 2017-ben egyszer úgy érzed, kicsattansz az energiától, máskor pedig hirtelen a padlón érezheted magad. Hogy ne viseljenek meg túlzottan ezek a szélsőségek, fogadd el őket, és próbálj folyamatosan odafigyelni az anyagcserédre. 

 

SunSigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top