Horoszkóp

5 mód, ahogy szembeszállhatsz a negatív energiákkal

Ha úgy érzed, egyes emberek társasága, vagy bizonyos helyzetek teljesen lemerítenek, vértezd fel magad a negatív energiák ellen pár egyszerű technikával!

 Vannak, akik kevésbé, mások annál inkább hajlamosak a negatív energiák felszívására. Ha úgy érzed, minden energiádat leszívta egy beszélgetés, vagy teljesen enerválttá tett egy hétköznapi konfliktus, valószínűleg a második csoportba tartozol. Ez esetben nem árt, ha tudatosan ellenállóbbá teszed magad a negatív energiákkal szemben. Pár egyszerű tippel segítünk.

5 mód, ahogy szembeszállhatsz a negatív energiákkal

1. Illóolajok

Ha az otthonodból szeretnéd kiűzni a negatív energiákat, párologtass! A szantálfa vagy a mirtusz kifejezetten erős tisztító hatással bírnak. 

2. Kristályok

Viselj magadon vagy tarts a táskádban egy védelmező kristályt, mint amilyen a tigrisszem, az ametiszt vagy a fekete ónix!

3. Tisztító fürdő

Adj a fürdővizedhez egy kis tengeri vagy himalájai sót, levendula-illóolajat vagy virágszirmokat. Igazi testi-lelki megtisztulásban lesz részed!

4. Mantrák

A szavaknak még akkor is hatalmas erejük van, ha csak a fejedben mondod ki őket. Válassz egy olyan szót vagy mondatot, amire bármikor támaszkodhatsz, és amire szívesen gondolsz!

5. Gyógyító hangok

A csengők, a gongok vagy egy tibeti tál elképesztő energiával hatnak: a rezonálásukkal képesek áttörni a negatív energiák hálóját.

 

 

Collectivelyconscious

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top