Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2016. 12. 24.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Lustasággal nem fog menni semmi, amit mára tervezel! Fontos, hogy értsd: nem baj az, ha lusta vagy. A lustálkodásnak is megvan az ideje és a cselekvésnek is.

A nap mottója: “Félünk a szenvedélytől, s csak nevetünk a túl heves szerelmen, s azon, ki túlságosan szeret. Mégis olthatatlanul vágyjuk az érzést.”

Nézd meg a pénzhoroszkópodat 2016-ra!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Olyan kedves, szimpatikus kisugárzásod van ma, és olyan szépen mosolyogsz másokra, hogy könnyedén megszerezheted mások jóindulatát és támogatását.

A nap mottója: “Jobb szeretni és félteni, mint semmit sem érezni. Különben megkövesedünk.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 08. 15.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Ezerféle módja van annak, ahogyan a környezeted megpróbál befolyásolni, és ahogyan el akarják érni azt, hogy tegyél valamit. Könnyen lehet, hogy sokan választanak nem túl tisztességes eszközöket, és talán megpróbálnak becsapni annak érdekében, hogy azt tedd, amit ők szeretnének. 

A nap mottója: “Az ember legtöbbször választ, és soha nem néz vissza.”

heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Nem kell félned a változástól. A legszívesebben mindent rögzítenél úgy, ahogy van, és ellenállnál a változásnak, mert attól félsz, hogy a változás rossz dolgokat hozhat neked.

A nap mottója: “Olykor a legnevetségesebb és legmerészebb vágyak idézték elő a rendkívüli sikereket.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top