Horoszkóp

Jól csak a szívével lát az ember – Mert én látlak Téged…

Összeütközünk, hogy érintve legyünk, kiabálunk, hogy végre meghalljanak minket, és nézünk, de nem mindig látunk… Csak a felszínt, azt a szerepet, ami mögé elbújik a lélek. Rejtőzködünk mások és önmagunk elől, mert félünk megmutatni magunkat. Félünk, hogy (újra) sérülünk, hogy csalódunk, hogy megbántanak, vagy kihasználnak minket. Elbújunk, de olykor ránk talál valaki, aki túllát az álarcon, akinek a szíve elég bátor ahhoz, hogy ránk nézzen, és lásson minket ítéletek, elvárások és félelmek nélkül… Úgy igazán.

“Ahhoz, hogy lássalak, nem kell, hogy itt állj mellettem. Nem a szememmel látlak, sokkal inkább a szívemmel. Érzem a szívdobbanásodat, ahogy mosolyod eláraszt, és öröm fut át az egész testeden. Érzem, amikor olykor-olykor szomorú vagy, és pillanatokra elbizonytalanodsz. Látom benned a jót, a szépséget és a teljességet. Érezlek és látlak… És én gyönyörűnek látlak Téged.”

Talán mindnyájan erre vágyunk. Tiszta, elvárások, feltételek és ítéletek nélküli elfogadásra és szeretetre. Amennyire vágyunk rá, ugyanannyira nehezen hisszük el, hogy lehetséges lehet. Azt hihetjük, mindezek csak a mesékben léteznek, de talán pont egy mese fog segíteni lelkünknek abban, hogy újra visszataláljon, megérezze és elhiggye, hogy létezik ez a fajta feltétel nélküli szeretet.

A Mert én látlak Téged… erről az érzésről, erről az útról, erről a hazatalálásról szól. Hogy a lelkünk, ami életek során keresztül bolyongott, tapasztalt, valójában ezt a szeretetet szomjazza.

Hiszem azt, hogy mindez nem csak a mesék világában létezik, hanem megélhető itt és most a Földön is. Hogy ha begyógyítjuk lelkünk sérüléseit, akkor már nem lesz szükségünk falak mögé rejtőzni, nem lesz szükségünk álarcokat felvenni, hanem merjük kitárni a szívünket, és merünk szeretni. És ekkor, ezzel a nyitott szívvel képessé válunk, hogy másokban is meglássuk, hogy kik is ők valójában.

Jól csak a szívével lát az ember – Mert én látlak Téged…

“Mert én látlak Téged… Most is… Mindig is…  Amikor pedig azt írom, látlak, a Teljességedben látlak. Látom a fényedet, és látom az árnyékodat. Látom a lelkedet ragyogni, és ahogy bontod le a falaidat, úgy hagyod láttatni ezt a fényt a világgal is.

Látom a szíved sebezhetőségét, és látom a törésvonalakat rajta. A lelkedben sokáig ott volt az a fájdalom, ami nem gyógyult, mert nem kapta meg azt a szeretetet, ami gyógyír lehetett volna számára. De hidd el nekem, ha maradtak még hegek, amelyek gyógyulásra várnak, a szeretetem fénye begyógyítja majd őket…”

A Mert én látlak Téged… erre az utazásra hív. Írott szóban és hangos könyvben egyaránt. Kézen fog és elvezet lelkünk legmélyére, percekre kikapcsolva a hétköznapok rohanó világából, visszaadva az álmodozáshoz való jogunkat és a hitünket, hogy megélhető mindez itt és most a jelenben.

A könyv egy csodálatos mese felnőtteknek az előző életekről, a lélektársakról, a hűségről, a feltétel nélküli szeretetről, az élet lényegéről, az időről, a kérdésekről és a válaszokról.
Egy különleges történet a szeretet titkának őrzőiről, a választásokról, a hitről, a bizalomról, az újrakezdésről és a szerelem erejéről, mely próbára tétetik oly sok életen át, de lehetőséget kap a feltámadásra újra és újra és újra.

Jól csak a szívével lát az ember – Mert én látlak Téged…

 Ha vágysz egy kis lelki wellnessre és kikapcsolódásra, ez a könyv társadul szegődik és utat mutat. Ha szívesen olvasnád és hallgatnád, rendeld meg ITT vagy keresd a könyvesboltokban. Ha pedig a gyakorlatban is elindulnál lelked mélyére egy önismereti kalandtúrára, azt a Mert én látlak Téged… Utazás az előző életekbe önismereti workshopon megteheted. Erről részletesebb információt ITT találsz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top