Horoszkóp

Így szúrhatod ki a csillagjegyeket a karácsonyi vásárban – 1. rész

A horoszkóp most elárulja, miről ismerszenek meg a csillagjegyek a karácsonyi vásár forgatagában!

Kos

A Kost arról ismerheted meg, hogy izgatottan rohangál egyik bódétól a másikig, mindenhol rácsodálkozva egy-egy tárgyra. Vásárolni aligha vásárol valamit, ő inkább csak a nézelődés izgalmáért indul az adventi vásárba.

Bika

A Bika komótosan nézelődik, és érzéki természet lévén, nem bírja ki, hogy ne tapintsa meg az anyagokat. Főleg az ékszerek érdeklik, és hosszas mérlegelés után talán vesz is valamit. Ami biztos, hogy valami finomságot is bekap, ha már a karácsonyi vásárban jár!

Így szúrhatod ki a csillagjegyeket a karácsonyi vásárban - 1. rész

Ikrek

Az Ikreket tuti, hogy épp beszélgetés közben találod valamelyik kézművesárussal. Minden tárgy háttérsztorija érdekli: mindent szeretne tudni az ihletforrástól kezdve az anyagbeszerzésen át az alkotói folyamatig.

Rák

A nagylelkű Rák biztosan nem fogja megállni, hogy ne vegyen minden szívének kedves embernek valamit a karácsonyi bazársoron. A legkülönlegesebb és a legszebb darabokkal lepi meg a szeretteit.

Oroszlán

Azt gondolod egy extravagáns darab láttán, hogy vajon ki venné meg? Hát az Oroszlán! Az Oroszlán kiválasztja a legfeltűnőbb tárgyat a vásárban, és utána büszkén parádézik vele körbe.

Szűz

 A precíz Szűz természetesen a karácsonyi vásárba is listával érkezik. Ott pedig gondosan átnéz mindent, összehasonlítja a minőséget és az árakat, és csak ezután vásárol.

TheFrisky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top