Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2016. 12. 12.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Talán már a könyöködön jön ki ez a “legyél a pillanatban” téma, és talán úgy gondolod, hogy ennek semmi értelme. Ma mégis tehetnél egy próbát: minden helyzetre ott és akkor reagálj, amikor az a helyzet történik.

A nap mottója: Az öröm nem a végrehajtásban rejlik, hanem az eltervezésben.

heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy furcsán hangzik, de nem kell mindig nyertesnek lenned. Nem, nem arra gondolok, hogy bátran veszíts, hanem arra, hogy néha azok az igazi nyertesek, akik elsőre vesztesnek tűnnek. 

A nap mottója: “Akaratunkat vagy korábbi okok határozzák meg, és ezért nem vagyunk felelősek értük, vagy a véletlen hozza létre őket, és ezért nem vagyunk felelősek értük.”

Nézd meg a pénzhoroszkópodat 2016-ra!

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 08. 13.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Ma szükséged van arra, hogy a szokásosnál nagyobb és bonyolultabb feladatokat vállalj, és arra is szükséged van, hogy megmutathasd: igenis képes vagy olyan teljesítményre, amelyet csak nagyon kevesen tudnak nyújtani.  

A nap mottója: “Különleges napok. (…) A szerelmes egyén minden alkalommal ezt érzi, amikor a szerelmesével találkozik.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Azon gondolkozol ma,  hogy az élet milyen gyorsan változik körülötted. Azok a dolgok, amelyek nem olyan régen még ritkaságszámba mentek, mára már teljesen megszokottak letted az életedben.

A nap mottója: “Ha nincs itt, hiába várom, az nem azt jelenti, hogy magamra hagyott, csupán azt, hogy még úton van.”

Nézd meg a heti horoszkópodat is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top