Horoszkóp

Most kiderül, miért olyan nehéz lenyűgözni a csillagjegyeket! – 2. rész

Akárhogy próbálkozo,l nem tudsz közelebb kerülni a csillagjegyekhez? Most rájöhetsz, mi az oka!

Rák

Mivel természetükből fakadóan a Rákok odaadó és segítőkész emberek, hozzászoktak, hogy gyakran kihasználják őket. Ezért sokszor nem mutatják meg igazi oldalukat, így nehéz közelebb kerülni hozzájuk.

Oroszlán

Az Oroszlán az első benyomás mestere: tudja, hogyan tüntesse fel magát jó színben, és hogyan nyerje meg magának az embereket. A gond az, hogy nehezen vetkőzi le csillogó álarcát – addig nem vallja, be, hogy nem tökéletes, amíg nem biztos a másik megbízhatóságában.

Szűz

A Szűz legfőbb célja, önmaga tökélyre fejlesztése. Ha egy kapcsolatról úgy gondolja, akadályozza ebben, azt maga mögött hagyja. 

Most kiderül, miért olyan nehéz lenyűgözni a csillagjegyeket! - 2. rész

Mérleg

A Mérlegek nagyon válogatósak, amikor arról van szó, kit engedjenek be az életükbe. Ezt mérlegelniük nem két napba telik – lehet, hogy sok türelemre lesz szükséged, hogy kivárd a döntésüket.

Skorpió

A Skorpiók nagyon erős személyiségek, akik mindig kiállnak az igazuk mellett. A gyengédebb oldalukat nagyon kevés embernek mutatják meg. Csak akkor érheted ezt el, ha hasonlóan határozott jellem vagy.

Nyilas

 A Nyilas kedves és szórakoztató társaság, de ez a felszínes kapcsolatokon nehezen lép túl. Nem szereti ha túlságosan mélyen és komolyan kell beszélnie magáról. 

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top