Horoszkóp

Most kiderül, miért olyan nehéz lenyűgözni a csillagjegyeket! – 1. rész

Mindent bevetsz, hogy lenyűgözd a párodat vagy a barátaidat, de nem jutsz előrébb? Most a horoszkóp segítségével megtudhatod, mi az oka az elégedetlenségüknek!

Bak

Te is észrevetted, milyen nehéz kiismerni a Bak jegy szülötteit? Ők természetüknél fogva zárkózott emberek, akik mindennél többre tartják a privát életük szentségét. Csak akkor nyílnak meg, ha megbizonyosodtak róla, hogy az illető megbízható és nem kell tőle tartaniuk.

Vízöntő

A Vízöntővel azért lehet nehéz dolgod, mert őt egyáltalán nem vonzza egy hagyományos párkapcsolat. Meg kell róla győznöd, hogy kreatív, nyitott szellem vagy, akit nem érdekelnek a társadalmi konvenciók – addig esélyed sincs nála.

Most kiderül, miért olyan nehéz lenyűgözni a csillagjegyeket! - 1. rész

Halak

A Halakhoz sem könnyű közel kerülni, méghozzá azért, mert jól elvan a saját kis világában. Csak akkor tesz erőfeszítést, hogy ezt megossza valakivel, ha az illetőt páratlannak tartja – másként időpocsékolásnak érzi a társaságot.

Kos

A Kosnál csak akkor rúghatsz labdába, ha osztozol kalandvágyó álmaiban és utazásaiban. Ha otthonülő típus vagy, nem valószínű, hogy jól kijössz majd vele.

Bika

A Bikák végtelenül szerethetőek – csakhogy kemény páncéljukon keresztül ezt kevesen veszik észre. Ráadásul olyan léceket állítanak fel, amiket nehéz megugrani. 

Ikrek

 Bár könnyen barátkoznak és szeretnek ismerkedni, ha nem tettél rájuk mély benyomást, az Ikrek hamar elunják magukat és megfeledkeznek rólad. 

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top