Horoszkóp

Minden, amit a csillagjegyek randizási szokásairól tudni akartál – 2. rész

Épp egy kapcsolat elején vagy? Az illető csillagjegye alapján most megsejtheted, mire számíthatsz!

Mérleg 

A Mérleg igazi romantikus alkat, aki arra vágyik, hogy meghódítsák. A Mérleg jegyűek tipródó természetűek, számíts rá, hogy a kapcsolatban te leszel a döntéshozó!

Skorpió

A Skorpió akár férfi, akár nő, általában a domináns fél a kapcsolatban. Elvárja a párjától, hogy hűséges és megbízható legyen – ezért mindent megtesz, hogy a szerelme jól érezze magát a kapcsolatban.

Nyilas

A Nyilas szeret társaságban lenni, ismerkedni. Az emberek mágnesként vonzódnak hozzá. Egy kapcsolatban is jó társaság: nehezen húzza fel magát, általában jókedvű, és nem egy kifejezetten féltékeny típus.

Minden, amit a csillagjegyek randizási szokásairól tudni akartál - 2. rész

Bak

A Bakok alapvetően a munkát helyezik a magánélet elé, de ha úgy érzik, találtak valaki olyat, aki elfogadja őket olyannak, amilyenek, mindent hajlandók feláldozni az illetőért.

Vízöntő

Ha a Vízöntő valóban odavan valakiért, a párja felejthetetlen, életre szóló élményekre számíthat a kapcsolatuk alatt! Fontos számukra, hogy a másik támogassa őket az álmaik elérésében.

Halak

A Halak esetében nem igaz a mondás, miszerint az ellentétek vonzzák egymást. Olyannal érzi jól magát, aki hasonlóan intelligens és fantáziadús, mint ő. Az első lépés megtételét inkább a másikra bízzák.

SunSigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top