Horoszkóp

Erre számíts a csillagjegyektől, ha dühösek – 2. rész

A horoszkópod most segít, hogy kívülről lásd magad, milyen vagy, amikor dühbe gurulsz!

Mérleg

A Mérleg maga sem tudja eldönteni, hogy kezelje a dühét: egyik pillanatban az asztalra csapna, a másikban pedig inkább lehiggadna és legyintene az egészre. Valószínűbb, hogy megtartja magának a sérelmeit, minthogy kifakadjon.

Skorpió

A Skorpió dühe elől érdemes menekülni: egy ingerült Skorpió mindent támadásnak és sértésnek vesz, amire hajlamos durván és agresszívan visszavágni.

Erre számíts a csillagjegyektől, ha dühösek – 2. rész

Nyilas

A Nyilas tudatosan kezeli a dühét, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennél veszélyben a közelében: ha mérges, oda szúr, ahol a legjobban a fáj a másiknak.

Bak

A Bak sem könnyű eset, ha elönti a méreg: először is bizonygatja, hogy semmi baja. Ezután magában fortyog, majd mire végre hajlandó megbeszélni a dolgot, nem hagyja szóhoz jutni a másikat.

Erre számíts a csillagjegyektől, ha dühösek – 2. rész

Vízöntő

A Vízöntő gyűlöli, ha meglátják, ő is sérülékeny, ezért inkább teljesen elfojtja a dühét. Az pedig nem igazán érdekli, hogy a konfliktus kikerülése hogyan érinti a másik felet.

Halak

 A Halak tudat alatt szívesen tetszeleg mártírszerepben: így ő mérgesen sem tombol, inkább csendesen szomorkodik, a másik orra alá dörgölve nyomorult helyzetét, hátha megsajnálják.

Tudd meg, milyen a többi csillagjegy dühösen, ide kattintva!

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top