Horoszkóp

4 életlecke, amit későn tanulunk meg

Szánj időt arra, hogy megvalósítsd, amit akarsz, és amire szükséged van. Szánj időt a kockáztatásra. Szeretni, nevetni, sikereket elérni, sírni és megbocsátani időbe telik. Az élet sokkal rövidebb annál, mint ahogy most tűnik. 9 dolog, amit érdemes megismerned, mielőtt túl késő lenne.

1. Ez a pillanat az életed

Az élet nem csak születésből és halálból áll. Az életedet ez a pillanat, ez a lélegzet jelenti. A jelen – az itt és a most – a minden.

Ezért kell átélned minden pillanatot egészen, kedvességben, békében, félelem nélkül, bánkódás nélkül. És tedd meg a tőled telhető legjobbat, mert csak ez számít a világ számára, magadat is beleértve.

2. Az életed ideje nem túl hosszú

Ez a te életed, és neked kell harcolni érte. Küzdj azért, ami a helyes. Harcolj azért, amiben hiszel. Küzdj azért, ami fontos a számodra. Ismerd fel, hogy szerencsés vagy, mert még mindig van esélyed.

Tehát állj meg egy pillanatra, és gondolkodj. Bármit is kell tenned, kezdd el már ma. A holnapig már csak ennyi időd van.

3. A ma meghozott áldozatokért a jövő osztalékot fizet

Amikor egy nehezen elérhető álmot akarsz megvalósítani – diplomát szerezni, céget építeni, vagy bármilyen más nagy célod van, amihez idő és kitartás kell –, kérdezd meg magadtól:

“Hajlandó vagyok rászánni erre néhány évet az életemből, hogy aztán úgy töltsem a többi időt, amiről mások csak álmodoznak?”

4. Ha késlekedsz, a tegnap rabszolgája leszel

De ha proaktív vagy, az olyan, mintha egy nehéz kő (a “tegnap”) esne le a szívedről. Szóval cselekedj most, és a jövőbeli éned megköszöni majd.

Hidd el: holnap akkor leszel boldog, ha már ma elkezdesz boldognak lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top