Horoszkóp

Erre számíts a csillagjegyektől, ha dühösek – 1. rész

A dühöt és a stresszt mindannyian máshogy kezeljük. A horoszkópunk most elárulja, hogyan!

Kos

A Kos az egyik legtüzesebb jegy – ebből gondolhatjuk, hogy meglehetősen lobbanékony is! A Kos könnyen felhúzza magát, és bombaként robban. Ilyenkor jobb magára hagyni, teret adni neki, mert agresszívan és hangulatemberként viselkedik – könnyen megbánthat másokat.

Bika

Ha a Bika felhúzza magát, senki nem akar a közelében lenni. Nem lehet megvigasztalni, se kibékíteni, mert makacsul ragaszkodik a sérelmeihez. Ilyenkor számítson rá, hogy a barátai inkább napokig nem keresik a társaságát.

Erre számíts a csillagjegyektől, ha dühösek - 1. rész

Ikrek

Őszintén leszünk: az Ikrek esetében lehetetlen megjósolni, hogyan kezelik a dühüket. Az is lehet, hogy magukba fojtják, az is, hogy leüvöltik a körülöttük lévők fejét. Ők maguk sem tudják.

Rák

Ha a Rák mérges, óvakodj tőle: bosszúállóvá és manipulatívvá válhat. Az igazi passzív-agresszív típus, akit a dühe még pesszimistává is tesz.

Erre számíts a csillagjegyektől, ha dühösek - 1. rész

Oroszlán

Az Oroszlánnal lehetetlen beszélni, ha dühös. Az egója nem hagyja, hogy belássa, ő hibázott, ezért nehéz vele dűlőre jutni. A hangulata ilyenkor gyorsan változik: hirtelen a fejedhez vághat olyan gonoszságokat, amiket maga sem gondol komolyan.

Szűz

A Szűz az a típus, aki csak gyűjti és gyűjti a feszültséget, és mikor már betelt a pohár, vagy robban, vagy érzelmesen elsírja magát. Mivel mindig mindent analizál, a dühe okát is megpróbálja felgöngyölíteni.

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top