Horoszkóp

Ezt árulja el rólad a kelta horoszkópod – 2. rész

Folytatódik a kelta horoszkóp: a kelták misztikus világában 13 jegy található, mindhez tartozik egy fa, egy betű a kelta ábécéből és egy kelta istenség is. Keresd meg, melyik fa a tiéd, és tudd meg, mit árul el rólad!

Magyal (július 8 – augusztus 4.)

A magyal jegy alá tartozók mintha királyi vénával születtek volna. Jó eséllyel kerülnek vezető, hatalmi pozícióba. Nagylelkűek, intelligensek, és mindent megtesznek, hogy elérjék a céljaikat. 

Mogyoró (augusztus 5 – szeptember 1.)

A mogyoró jegyben születettek akadémiai karrierre termettek: az intelligenciájuk megkérdőjelezhetetlen, kiválóan írnak, és remek tanár válik belőlük. A memóriájuk briliáns, emellett pedig segítőkészek is.

Szőlő (szeptember 2 – 29.)

A szőlő jegyűek kiszámíthatatlan, változékony emberek. Minden helyzetet tudnak két oldalról vizsgálni és mindkét fél álláspontját megértik. Nagyon jó ízlésük van, az életben is a kiváló dolgokat keresik.

Ezt árulja el rólad a kelta horoszkópod - 2. rész

Borostyán (szeptember 30 – október 27.)

A borostyán jegyűek a kommunikáció mesterei. Nagylelkűek, és remek beszélgetőpartnerek, ezért sok barátjuk van. Az emberek szeretnek a közelükben lenni. Az útjukba kerülő akadályokat könnyen átlépik, ha céljaik megvalósításáról van szó.

Nád (október 28 – november 24.)

A nád jegy alá tartozók imádják felderíteni azokat a dolgokat, amik egy átlagos szem előtt rejtve maradnak. Kellemes emberek, akik kényelmes atmoszférát teremtenek maguk körül. Remek újságírók, történészek vagy akár magánnyomozók lennének.

Bodzafa (november 25 – december 23.)

 A bodzafa szülöttei szabad szellemű, kalandvágyó emberek, akik folyamatosan keresik az akár mentális, akár fizikai kihívásokat. Mindig kimondják, ami az eszükbe jut, ők az extrovertált személyiségtípus mintapéldányai.

Nem találtad meg magad? Olvasd el a kelta horoszkóp első részét az NLCafén!

  • Ezt árulja el rólad a kelta horoszkópod – 1. rész

SunSigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top