Horoszkóp

Ezt árulja el rólad a kelta horoszkópod – 1. rész

A kelta horoszkóp 13 jegyre oszlik, és mindhez tartozik egy fa, egy betű a kelta ábécéből és egy kelta istenség is. Keresd meg, melyik fa a tiéd, és tudd meg, mit árul el rólad!

Nyírfa (december 24. – január 20.)

A nyírfa jegy szülöttei mindig megragadják a lehetőségeket és nagyon motiváltak, hogy elérjék a céljaikat. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy jobb életet biztosítsanak maguknak. Született vezetők, akik mindenkit elbűvölnek a sármjukkal.

Vörösberkenyefa (január 21. – február 17.)

A vörösberkenyefa ágai alá tartozók filozófus, intellektuális alkatok. Kreatív elmék, akik birtokában vannak a képességnek, hogy megváltoztassák maguk körül a dolgokat.

Kőrisfa (február 18. – március 17.)

A kőrisfa szülöttei közül kerülnek ki az igazán nagy művészek. Intuitív, alkotó jellemek, akik a művészet bármelyik területén tehetségesnek bizonyulnak. Másokra is kifejezetten inspirálóan hatnak.

Ezt árulja el rólad a kelta horoszkópod - 1. rész

Égerfa (március 18. – április 14.)

Az éger jegyűek energikus, társasági emberek, akiknek sok barátjuk van. Kiváló ügyvéd lehet belőlük, mert képesek hosszú ideig egy feladatra koncentrálni, és hihetetlenül meggyőzőek tudnak lenni.

Fűzfa (április 15. – május 12.)

A fűzfa jegy alá tartozók intuitív alkatok, az átlagnál türelmesebbek. Jók a fizikai képességeik, valamint kiváló a memóriájuk. Remek tanár vagy tanácsadó válhat belőlük.

Galagonya (május 13. – június 9.)

A galagonya jegyűektől sosem azt kapjuk, amit várnánk. Mások belülről, mint amit a külvilág felé mutatnak. A körülöttük történő változásokhoz nagyon rugalmasan és gyorsan alkalmazkodnak.

Tölgyfa (június 10. – július 7.)

A tölgy szülöttei a legbölcsebbek minden jegy közül. Olyan dolgokat is kézben tudnak tartani, ami másoknak lehetetlennek tűnik. Általában nagy családjuk vannak, és ők felelnek az egész famíliáért.

Olvass még több izgalmas horoszkópot az NLCafén:

SunSigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top