Horoszkóp

Ezt jelenti számodra a Nyilas jegyébe ért újhold

A Nyilas jegyébe érkező Újholdnak rengeteg energiával és lendülettel tölt fel minket. Olvass tovább, és tudj meg róla még többet!

A december közeledtével az Újhold a Nyilas állatövi jegyébe lép. Ez az erőteljes asztronómiai jelenség pedig mindannyiunk életén rajta hagyja majd a nyomát. Arra inspirálhat, hogy magasabbra tegyük a mércét, és minden erőnkkel arra fókuszáljunk, amit a legjobban szeretnénk elérni.

Ezt jelenti számodra a Nyilas jegyébe ért Újhold

A következő időszakban minden energiáddal ráfeküdhetsz azokra a projektre, amiket teljes szívből csinálsz. Lehet, hogy ez kemény munkával és sok erőfeszítéssel jár, de végre megláthatod, mivé növik ki magukat a számodra fontos ügyek. Az előttünk álló pár hét remek alkalom új dolgok tervezésére is: ha már a nyaralást tervezgetnéd, vágj bele! Ha művészi vagy kreatív munkát végzel, most rengeteg ihletre is számíthatsz.

A legfontosabb, hogy légy nyitott, tágítsd a látóköröd, és hallgass a megérzéseidre! Itt a lehetőség, hogy elhagyd a komfortzónádat, és új tapasztalatokra tegyél szert.

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top