Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2016. 11. 27.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Tele vagy kreatív ötletekkel, de talán úgy érzed, hogy nincs elég tered és lehetőséged arra, hogy ezt a kreativitást kibontakoztasd. 

A nap mottója: “Te csak légy türelmes, és ne félj. Nem kell, hogy herceg legyen, aki érted eljön! Csak értse meg, hogy ki vagy te, és mennyit érsz. Ez éppen elég ahhoz, hogy boldoggá tegyen.”

 Nézd meg a napi horoszkópodat is!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Talán sokan vannak körülötted, akik segíteni szeretnének neked, és sokan vannak körülötted, akik javítani akarják a hangulatodat. Tudnod kell, hogy ők mindaddig nem járnak sikerrel, amíg te meg nem adod nekik az esélyt erre. 

A nap mottója: “Sohasem volt jó a bajnak félúton elibe menni. Ti, fiatalok, mindig siettek. Könnyű valamit megtenni, de nehéz meg nem történtté tenni.”

heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Négy elem szerelmi horoszkóp - június 17.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Olyan könnyű elveszíteni a fókuszt az életben. Olyan könnyű elveszíteni azt a fókuszt, amely megmutatja, hogy mik az igazán fontos dolgok, és olyan könnyű azt érezni, hogy eltévedtél, tanácstalan vagy, és nem tudod, mit kellene tenned. 

Nap mottója: “Várj, ha várni kell. De habozni ne habozz soha.”

Nézd meg a pénzhoroszkópodat 2016-ra!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Egy-egy szóval reményt adhatsz, vagy épp legyőzhetsz bárkit. Olyan ügyesen forgatod a szavakat, hogy képes vagy ugyanazzal a mondattal többféle érzelmet kiváltani az emberekből.

A nap mottója: “A bölcs ember belátja, vannak határok, és elfogadja, amikor nincs tovább.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top