Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Senki sem akar magányos lenni

Az évnek ez az a hétvégéje, amikor mindannyiunknak társaságra, emberi kapcsolódásokra, szeretetre van szükségünk. Ez az a hétvége, amikor nem érdemes a magányt választanod, és amikor érdemes találkoznod azokkal, akikkel csak ritkán van lehetőséged. Szóljon ez a hétvége az emberi kapcsolódásokról, a szeretetről és az emberi érintésekről!

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Egyedül vagy, és ez most jól is esik neked. Mégis arra biztatlak, hogy szánj időt a társas kapcsolataid ápolására is. Értem, hogy magányra van szükséged, de valójában arra is szükséged van, hogy a szeretteiddel legyél. Öleld meg a szerelmedet, és ha egész héten veszekedtetek, akkor most inkább ne szólj egy szót sem. Hagyd, hogy az ölelés és a csönd meggyógyítsa azt, amit kell.

Bőség: A legjobb, amit tehetsz, az az, ha nem akarsz mindenki helyett mindent te kifizetni. Egyre többen csatlakoznak rád, és egyre többen vannak azok, akik tőled várják a megoldást. Pedig nekik is saját maguknak kellene irányítaniuk az életüket. Éppúgy, mint mindenki másnak. A hétvégén tanítsd pénzügyi önállóságra a szeretteidet.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Kirobbanó formában vagy a hétvégén. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy kirobbanóan jó formában vagy, lehet, hogy most inkább azt választottad, hogy felrobbansz az idegességtől. Fontos, hogy megértsd: ezek a napok robbanásszerű, erős változásokat hoznak az életedbe. Ezek a változások csak jót hoznak neked, ha szembenézel velük, és magadra vállalod az irányítást.

Bőség: Egyszer fent, egyszer lent, te pedig most nagy átlendülésben vagy valahol a két véglet között. Ha mélyről indultál, akkor a hétvégén nagyon is magasra juthatsz, és megélheted a bőség pillanatait. Ha azonban eddig a bőséget tapasztaltad meg, akkor most érdemes behúznod a vészféket, mielőtt túlzott adósságokba vernéd magadat.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A modern technika összeköt vagy szétválaszt? Ha távol vagytok egymástól térben, akkor segíti a kapcsolattartást, de ha egymás mellett vagytok, akkor inkább le kellene tennetek a telefont, kihúzni az internetet, és egymásra kellene figyelnetek. Most beszélgess a szerelmeddel, ha pedig csak keresed a szerelmed, akkor beszélgess azokkal, akik a közeledben vannak, és akik szeretnének jobban megismerni.

Bőség: Itt az ideje a nagy éves adósságrendezésnek és a pénzügyi mérlegnek. Igen, tudom, hogy sem a naptári, sem a pénzügyi évnek nincs vége, de hamarosan jön a karácsony. Ez pedig valódi ok arra, hogy rendbe tedd az anyagiakat, és még időben rendezd az adósságaidat.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Azzal, hogy megsértődsz, hogy durcás vagy, és hogy azt várod, hogy a másik kitalálja, mi a baj, nem viszed előre az ügyet. Sőt! A szerelmed nem gondolatolvasó. Szóval nem fogja kitalálni, hogy mi a baj. Akkor sem, ha szerinted nyilvánvaló, hogy mi az. Ahelyett, hogy teljesen kikészíted őt a morcosságoddal, inkább vegyél egy mély levegőt, ülj le vele, és mondd el, hogy mi jár a fejedben. Igen, ezt akkor is tedd meg, ha nem vele van bajod!

Bőség: A bőség csak akkor árad hozzád, ha boldogan fogadod. Valóban boldogan fogadod? A hétvégén vizsgáld meg magadban, hogy milyen olyan negatív gondolataid vannak a pénzzel és a gazdagokkal kapcsolatban, amelyek megakadályozhatják, hogy végre megérkezzen hozzád az az összeg, amelyre vársz.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan sokszor buktál már el a szerelemben és olyan sokszor kezdted újra, hogy talán már eleged van ebből az egészből. Talán már inkább úgy érzed, hogy jobb lenne szerelem nélkül élni. Ne áltasd magad! Ha van ember, aki képtelen lenne szerelem nélkül élni, az te vagy. Ez nem baj. Sőt! Valójában az egy fontos felismerés, hogy mekkora szükséged van a szerelemre. Arra a szerelemre, amely hamarosan visszatér az életedbe.

Bőség: Az a rengeteg pénz, amit elköltöttél, hamarosan visszatér hozzád. Az a rengeteg pénz, amit elszórtál, most vesz egy éles kanyart, és elindul hozzád vissza. Vajon felkészültél arra, hogy ez a hatalmas vagyon ismét a birtokodba kerüljön? Vajon kész vagy arra, hogy ismét ilyen sokat költs?

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán nem jól kezeled a múltat. Talán nem az a cél, hogy minél előbb lezárd a múltat. Talán valójában nem arra van szükséged, hogy elfelejtsd mindazt, ami történt. Lehet, hogy pont ellenkezőleg: emlékezned kellene rá, szeretettel dédelgetned kellene, és építkezned kellene belőle. Igen, még a rossz élmények is arra valók, hogy szeretettel gondolj vissza rájuk, mert azok is hozzájárultak ahhoz, hogy az legyél, aki most vagy.

Bőség: Nem a szokványos módon kellene viszonyulnod a pénzhez. Hogy őszinték legyünk, mindaz, amit a szüleid tanítottak neked a pénzről, elavulttá vált. A pénz már nem úgy néz ki, és nem is úgy működik. Ez pedig lehetőséget teremt neked arra, hogy kitaláld: hogyan kell jól bánni a modern pénzzel, amely a bankszámládon vár rád.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha úgy érzed, hogy nagyon is eleged van, és rengeteg feszültség gyűlt fel benned a szerelmeddel, vagy épp a jelenlétének a hiányával kapcsolatban, akkor a lehető legjobb úton haladsz a boldogságod felé. Most add ki magadból ezt a feszültséget, ne nyomd el, inkább engedj neki szabad folyást. Beszélj róla, vagy építsd bele ezt a dühöt valamilyen értelmes, alkotó tevékenységbe.

Bőség: Merd megélni a bőséget! Vagy épp a szegénységet! Valójában nem az a lényeg, hogy menyi pénz van nálad, hanem az, hogy őszintén szembenézz a pénzzel kapcsolatos, gyermekkorodból eredő gondolataiddal. Mit tanítottak neked a pénzről? Hogyan hat ez most rád? Mit változtathatsz ezen már ma?

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Eddig talán úgy érezted, hogy gúzsba kötnek az érzéseid, és csak megnehezítik a dolgodat, de a hétvégén végre eloszlik a tehetetlenség érzése, és felismered, hogy milyen sok lehetőséget rejt a jelenlegi helyzet. Ahelyett, hogy tovább nyűglődnél, végre sikerül meghoznod egy nagyon egyszerű – ám eddig mégis nehéznek tűnő – döntést. Egy döntést, amely neked, a gyerekeknek és a családodnak is sokkal jobb lesz.

Bőség: Úgy érzed, hogy folyton bizonyítanod kell valamit. Úgy érzed, hogy nem vagy elég felnőtt, hogy nincs elég jogod ahhoz, hogy meghozd a döntéseidet. Pedig ez butaság. Most azt kell felfedezned, hogy te vagy az egyetlen, aki döntéseket hozhat az életében, és aki irányíthatja a saját sorsodat.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Talán nem úgy alakul a szerelmi életed, ahogyan azt szeretnéd. Ez azonban valójában remek hír. Megmagyarázom: ezek a félreértések, ezek a nehézségek csak azt mutatják meg, hogy hogyan lehetsz valóban boldog. Talán túl régóta vagy egy olyan kapcsolatban, amelyről már te is tudod, hogy el kellene engedned. Ha most minden összezavarodott körülöttetek és köztetek, akkor a következő lépés a helyzetek tisztázódása lesz, amelyre régóta vársz.

Bőség: Talán nem a legjobban bánsz a pénzzel a hétvégén. Talán itt lenne az ideje annak, hogy megnézd, mire költesz, és mi az, amin érdemesebb lenne spórolni. Az internetes vásárlások és a bankkártya könnyen megadja azt az illúziót, hogy nem is költesz. Ezért ezekre most érdemes jobban figyelned.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Nagyobb figyelmet követelsz a környezetedtől, és azt szeretnéd, ha a szerelmed csak veled foglalkozna a hétvégén. Talán mostanában távolodtatok egymástól, ezért korántsem biztos, hogy egyik pillanatról a másikra meg tudod teremteni azt az intimitást, amire vágysz. De az is fontos, hogy ne add fel, az is fontos, hogy szem előtt tartsd azt a mély, intim és gyógyító kapcsolódást, amire vágysz.

Bőség: Talán túl komolyan veszed magadat, és talán túl sok energiát fecsérelsz abba, hogy bizonyítsd a fontosságodat. A hétvégén inkább azzal foglalkozz, hogy neked mi a fontos, és hogy neked ki a fontos. Most szánj időt, energiát és pénzt a neked fontos dolgokra.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Állandóan matatnál és állandóan csinálnál valamit. Úgy értem, nemcsak a fizikai valóságodban, de a kapcsolatodban, a szerelmi életedben is állandóan matatnál. Mintha most képtelen lennél nyugton maradni, és mindenképp csinálni akarnál valamit a viszonyotokkal. Pedig néha az a legjobb, ha egyszerűen csak hagyod a dolgokat. Most ne akarj változtatni, inkább koncentrálj arra, hogy mindketten megkapjátok azt a szabadságot, amire vágytok.

Bőség: Szeretnél függetlenedni a pénztől, és arról álmodozol, hogy nincs már szükséged ilyesmire? Hát jó, álmodhatsz erről, de a pénz, a pénz használata igen fontos része az emberi megtapasztalásnak. Talán nem is sejted, milyen hasznos eszköz ahhoz, hogy mindennek lemérjük az értékét. Persze nem biztos, hogy a környezeted jól használja ezt az eszközt.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan sokáig hitted azt, hogy pontosan tudod, mit akarsz a szerelemben. Aztán minden megváltozott, és most már nem is vagy annyira biztos a dolgodban. A hétvége segít tisztába kerülnöd az érzéseiddel, de ehhez bátorságra és kitartásra lesz szükséged. Most nyugodtan kérdőjelezz meg mindent, amit eddig a szerelemről, a szerelmedről vagy önmagadról gondoltál. A kétely a gyógyítód, és nem az ellenséged!

Bőség: Gondold át a viszonyodat a pénzzel is. Könnyen lehet, hogy eddig igencsak hullámzó kapcsolatban voltatok: találkoztatok, jó volt együtt, aztán minden nehézzé vált, elhagytátok egymást, és kezdődött a dolog elölről. Mit gondolsz, hogyan stabilizálhatnád a kapcsolatodat a pénzzel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top