Horoszkóp

Így viselkednek a csillagjegyek egy komoly kapcsolatban – 2. rész

A horoszkóp segítségével most kiderítheted, mit várhatsz a párodtól, ha komolyra fordultak köztetek a dolgok!

Mérleg

A Mérleg egészen addig nem állapodik meg senki mellett, amíg nem érzi a tökéletes összhangot. Ekkor azonban mindent megtesz, hogy a kapcsolat ne laposodjon el, és szuper meglepetésekkel tartja fent a tüzet.

Skorpió

A Skorpiónál jobban senkire nem igaz a kifejezés, hogy halálosan tud szerelmes lenni. Odáig meg vissza van a párjától, és ezt állandóan a tudomására is hozza. Ha esetleg véget érne a kapcsolat, számíts rá, hogy a Skorpió nehezen enged majd el.

Nyilas

A hihetetlenül szabad szellemű Nyilas mellett tartsd nyitva a szemed: nehogy a szabadság egy nyitott kapcsolatba torkolljon! Ügyelj rá, hogy hagyj teret a Nyilasnak, és életre szóló élményekben lehet részed vele.

Így viselkednek a csillagjegyek egy komoly kapcsolatban - 2.rész

Bak

A Bakot ne siettesd, ő azt vallja, mindent a maga idejében. Az életben és a kapcsolatban is a tettek embere: gesztusokkal fejezi ki az érzéseit. Ha mégis beszélgetni szeretne, akkor jól figyelj, mert valami nagyon fontos mondandója lehet. Egyébként nála hűségesebb partnert nem is találhatsz.

Vízöntő

A Vízöntő ki nem állhatja a felszínes csevejeket, az érdeklődését csak akkor tarthatod fent, ha mindig van mögöttes tartalma a beszélgetéseiteknek. Szereti, ha mindig maradnak felfedezni való dolgok, ezért maradj titokzatos! Ám ez nem azt jelenti, hogy ne lehetnél őszinte vele.

Halak

A Halak az egyik legromantikusabb jellem a csillagjegyek között, akinek aranyból van a szíve. Ha beleszeret valakibe, bármit képes lenne megtenni az illető boldogságáért.

A horoszkóp 1. részéért kattints!

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top