Horoszkóp

Találd meg az álommunkád a horoszkópod segítségével! – 2. rész

Folytatjuk a munkahoroszkópot: a csillagjegyed segítségével igyekszünk rábukkanni az álommelódra!

Mérleg

Számodra az ideális munkahelyen egyszerre lehetsz szociális, vagyis foglalkozhatsz emberekkel, és eközben kielégítheted a szépérzéked is. Az önálló munkák nem neked valók, ahogy az otthonról dolgozás sem – alapvető igényed, hogy emberek között légy.

Skorpió

Nincs könnyű dolgod: ahhoz, hogy valamiről elmondhasd, az az álommunkád, teljes szívvel és lélekkel kell, hogy csináld. Csak akkor tudsz elköteleződni valami iránt, ha valóban szeretetet és szenvedélyt érzel.

Találd meg az álommunkád a horoszkópod segítségével! - 2. rész

Nyilas

Szükséged van rá, hogy vezetőként nézzenek rád, és elismerjenek: meghallják a gondolataidat, és értékeljék a tudásodat. Számodra nem gond, ha a munka pörgős, és sok aktivitást igényel – sőt, annál jobb!

Bak

Tudatában vagy saját exkluzivitásodnak és értékeidnek – ezért elvárod, hogy a munkahelyen mint financiálisan, mint etikailag megbecsüljenek. Akár több munkát is bevállalhatsz egyszerre, ha ez mindben megvalósul.

Vízöntő

Ha olyan munkát végzel, amivel érzed, hogy képes vagy hatni az emberekre, akár megváltoztatni az életüket, boldog vagy. Ha emellett még a saját főnököd is tudsz lenni, teljes az elégedettséged!

Halak

Számodra a lényeg, hogy engedjék, hogy kiélhesd a kreativitásod, és ne zárjanak egy dobozba. A rugalmasságot és a szabadságot mindennél többre becsülöd.

Forrás: The Frisky

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top