Horoszkóp

Tudd meg te is, mi a legszexibb tulajdonságod a csillagjegyed szerint! – 2. rész

A csillagjegyed most feltárja a titkot, amit talán még te sem tudtál magadról: hogy mi a legszexisebb tulajdonságod!

Mérleg – Érzékenység

Ha egy mély beszélgetésre és egy megértő társaságra vágysz, a Mérlegnél jobbat keresve sem találsz. Az együttérzése nem csak kedvessé, szexissé is teszi az emberek szemében.

Skorpió – Titokzatosság

Mindig izgatja a fantáziánkat, amit nem ismerünk. A titokzatos, kiismerhetetlen Skorpió is épp emiatt válik vonzóvá. Csak ne szédülj el az érzelmi hullámvasúton, amire a Skorpióval felültök!

Nyilas – Kedvesség

A Nyilasokra igaz a mondás, hogy aranyból van a szívük. Árad belőlük a szeretet, valamint végtelenül gyengédek tudnak lenni. Nem csoda, hogy sokan áhítoznak utánuk!

Tudd meg te is, mi a legszexibb tulajdonságod a csillagjegyed szerint! - 2. rész

Bak – Csend

A Bakokban vonzóvá válik, ami másban talán idegesítene. A csendes, belenyugvó természetük inkább felcsigáz, minthogy untatna. Főleg akkor válnak izgalmassá, ha valamiért lelkesednek – ezt ugyanis teljes szívből teszik.

Vízöntő – Különcség

A Vízöntőben az a legszexisebb, hogy úgy tudja megmutatni a világot, ahogy azelőtt eszedbe sem jutott ránézni. Benne megvan az a bizonyos plusz, ami megkülönbözteti a többiektől, és ettől ellenállhatatlanul vonzóvá válik.

Halak – Rugalmasság

A Halak szívesen megadja mindenkinek, amire vágyik – ez őt is éppoly boldoggá teszi. Naivitása és érzékenysége is csak még szerethetőbbé teszik. 

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top