Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A szerelmi vizsgák ideje

Mit tanultál a szerelemről? Mi az, amit már tudsz a szerelemről elméletben, de még nem sikerült átültetned a gyakorlatba? Úgy tűnik, hogy most az élet próba elé állít. Ez a vizsga azt nézi, hogy az eddig begyűjtött ismereteidet milyen megfelelően alkalmazod a párkapcsolatodban. A hétvégén gondold át jól a szerelmednek adott válaszokat, és csak azt tedd, amiben az eszed és a szíved is egyetért.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Felszabadultnak érzed magad a szerelemben a hétvégén, ami azért nagy szó, mert mostanában talán úgy érezted, hogy megfojt a kapcsolat, vagy túl gyorsan haladtok, vagy túlzottan is elköteleződtetek egymás mellett. Végre azonban megérted azt, amit a szíved már olyan régóta súg neked: Így van jól. Minden jól alakul, és neked csak annyi a dolgod, hogy beleereszkedsz ebbe a tudatba. Vedd észre, hogy a szerelem milyen erős kapocs köztetek.

Bőség: Nem lenne semmi baj, ha végre megértenéd, hogy a spórolt pénzed nálad van a legjobb helyen. Jó, nem a párnahuzatban, de olyan bankban, olyan befektetésben, olyan helyen, ahol csak a te döntéseiden múlik a sorsa. Nem kellene közösködnöd senkivel sem a megtakarításaidban.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Gondolkodj nagyban a hétvégén. Vedd észre, hogy a szerelmetek a nagy egésznek a része. Az, hogy mit tesztek ebben a kapcsolatban, olyan sok emberre van hatással, és rajtuk keresztül szinte az egész világra. Ugye tudod, hogy sokak számára példaértékű, az ahogyan a szerelmi életedet éled. Igen, még akkor is példaértékű, ha szerinted nincs benne semmi csodálnivaló.

Bőség: Nem feltétlenül a logikus döntés a jó döntés. Ha belegondolsz, rájöhetsz, hogy valójában a logikus döntések hosszú sora vezetett ide. Itt pedig nem szívesen vagy. Itt pedig változtatni szeretnél. Ha tehát most változtatsz, akkor inkább azt tedd, amit az ösztöneid súgnak, ne pedig azt, amit mások is megtesznek a környezetedben.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Hajlamos vagy mindenben a nehezebb utat választani a hétvégén. Hiába tudod, hogy mit szeretne hallani a szerelmed, és hiába tudod, hogy lenne egyszerű a dolgod, nem vagy hajlandó azon az úton járni. Miért félsz attól, hogy túl könnyűvé tedd a dolgodat? Miért félsz attól, hogy az érzelmeidről beszélj? A hétvégén tudatosítsd magadban, hogy az életnek és a boldog szerelemnek nem kell nehéznek lennie!

Bőség: Sokkal könnyedebben kellene hozzáállnod az anyagiakhoz is. Ahelyett, hogy folyton azon izgulsz, jut-e mindenre elég, keresd meg magadban a lelked mélyén lapuló nagyvonalúságot. Azt az énedet, amely pontosan tudja, hogy hogyan kell úgy bánni a pénzzel, hogy az mindenkinek segítsen és jót tegyen.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ne fejezd be a szerelmed mondatait! Lehet, hogy cukinak tartod, hogy minden gondolatát te fejezed be, de az az igazság, hogy így a legkönnyebb félreértésekbe keveredni. Ő nem úgy fejezné be a mondatokat, ahogyan te, és ez nem azt jelenti, hogy ne szeretnétek egymást. Ez csak azt jelenti, hogy két különálló gondolkodó lény vagytok, és a kapcsolatotok pontosan ettől olyan izgalmas.

Bőség: A bőség csak akkor árad hozzád, ha boldogan fogadod. Valóban boldogan fogadod? A hétvégén vizsgáld meg magadban, hogy milyen olyan negatív gondolataid vannak a pénzzel és a gazdagokkal kapcsolatban, amelyek megakadályozhatják, hogy végre megérkezzen hozzád az az összeg, amelyre vársz.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fordítsd meg a sorrendet! Most azt tedd meg elsőnek, amit mindig a hétvége legvégére hagysz (és ami emiatt gyakran el is marad). Máskor mindig te vagy az utolsó, mert sokkal fontosabb neked, hogy mások jól érezzék magukat. Most azonban végre törődhetnél azzal is, hogy neked mi és hogyan lenne jó. Ezen a hétvégén az legyen a központi kérdés, hogy mire vágyik a szíved, és ne az, hogy hogyan járj mások kedvében.

Bőség: Talán túlzottan is a kezedben tartod mások pénzügyeit. Talán túlzottan is sokan tartoznak neked, és talán túlzottan is sokakat irányítasz. Ideje lenne elengedned mások pénzügyeit, és ideje lenne a sajátodra koncentrálni. Most van itt az ideje annak, hogy a magad financiális helyzetét oldd meg másoké helyett.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy furcsa és különös táncot jársz a szerelmeddel. Amikor te lépsz egyet előre, ő lép egyet hátra. Majd ő lép kettőt előre, de ekkor már te vagy az, aki inkább hátrálsz. Ebben a táncban megkapó szépség és elegancia van. Ha észreveszed azt, hogy ez a lépegetés milyen széppé és játékossá teszi az életedet, nyert ügyed van. Ha azonban most csak arra tudsz koncentrálni, hogy nem haladtok sehova, akkor érdemes újragondolnod a helyzetet.

Bőség: Talán túl sokat akarsz adni másoknak. Talán erődön felül akarsz gondoskodni arról, hogy a szeretteidnek jó legyen. Talán nem veszed észre, hogy ők most éppen másként döntenek. Talán nem veszed észre, hogy ők most éppen úgy döntenek, hogy némi anyagi nehézségből merítenek motivációt a következő lépésükhöz.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érezheted a hétvégén, hogy sokkal tágabbra nyitottad a szíved ajtaját, és sokkal mélyebben képes vagy szeretni, mint máskor. Most nagyon fontos a számodra, hogy szívből szívbe kapcsolódhass a szerelmeddel, de lehet, hogy ő épp egy másik fázisban van. Lehet, hogy neki most elvonulásra és befelé figyelésre van szüksége. Te akkor is gondolj rá szeretettel és küldj neki szeretetet, ha most nincs melletted.

Bőség: A megérzéseid jó pénzügyi döntéseket sugallnak neked, de könnyen lehet, hogy nem tudod, vagy nem akarod elfogadni ezeket a megérzéseket. Hallgass a belső hangodra, ha pénzügyekről van szó, akkor is, ha a környezeted szerint kicsit sem logikus az, amit tenni készülsz.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igen sok energiád van a hétvégén, és úgy érezheted, hogy szétrobban benned a tettvágy. Lehet, hogy most érdemes lenne levezetned ezt a nagy energiát. Szervezz meg egy romantikus randit a szerelmeddel, és ne várj arra, hogy ő szervezze meg ugyanezt. Csak arra kell vigyáznod, hogy a szervezés és a csábítás közben is megőrizd a finom és nőies energiáidat, ahelyett hogy férfiasan parancsolgató lennél.

Bőség: A pénzügyekben létezik egy finom egyensúly, amikor pontosan annyit költesz, mint amennyi a bevételed. Talán nem ez a hétvége az, amikor nagyobb megtakarításokat kell eszközölnöd, és nem ez a hétvége az, amikor többet keresel, mint amennyit költesz. De az is igaz, hogy most van pont elég, annyi, amennyi kell.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Úgy látszik, hogy most olyasmibe kevernek bele, amihez valójában semmi közöd sincs. Igaz, ami igaz, még így is jól jársz, hiszen a szerelmed most olyan gesztusokat, rejtett üzeneteket és romantikus utalásokat fedez fel, amelyek a részedről nem voltak szándékosak. Ha szeretnéd meggyógyítani a kapcsolatotokat, csak annyi a dolgod, hogy hagyd a szerelmedet közeledni. Ő most nagyon szeretne bizonyítani neked.

Bőség: A büszkeséged nem engedi, de néha szükséged lenne arra, hogy mástól kérj segítséget. Igen, olykor arra is szükséged lehet, hogy másoktól kérj anyagi segítséget. Mondjuk ahhoz, hogy meg tudd venni azt, amire hirtelen nagy szükséged lett. A hétvégén nyugodtan fogadj el támogatást attól, aki jó szívvel adja.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A bölcsességed a legjobb tulajdonságaid egyike. A másik talán pont az, hogy ezt a bölcsességet könnyedén le tudod fordítani hasznos tanácsokra. Szánj időt arra a hétvégén, hogy lefordítsd a bölcsességedet a saját életedre, a saját kapcsolatodra (vagy annak a hiányára) is. Itt az ideje annak, hogy végre olyan döntéseket hozz, amelyek elég bölcsek ahhoz, hogy megváltoztassák a nehéz helyzeteket.

Bőség: Talán észre sem veszed, de egy ciklus lezárul, egy szívesség körbeér az életedben. Segítettél valakinek, aki segített valakinek, aki segített valakinek, aki segített valakinek, aki most segít neked. Lassan visszaérkezik hozzád mindaz a segítség, amit eddig önzetlenül adtál másoknak.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy nincs mit mondanod, és hogy már megint nem értenek meg téged. Fontos lenne, hogy észrevedd: a történelem ismétli önmagát. Már megint erővel akarsz valakit belekényszeríteni egy olyan szerepbe, amelytől ő irtózik, és ez az akaratosságod megint a szerelmi boldogságod útjába áll. Jobb lenne, ha most egyszerűen csak engednéd áramolni az eseményeket, és ha nem akarnál te irányítani vagy győzni.

Bőség: Ne felejtsd el, hogy kinek tartozol köszönettel a jelenlegi lehetőségeidért és a jelenleg anyagi helyzetedért. Könnyen lehet, hogy mostanában azt gondolod, hogy neked már nincsenek is segítőid, de ez nem igaz. Aki eddig melletted állt, az még mindig veled van, csak épp nem veszed észre ezt.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán már kezdtél lemondani a szerelemről. Talán már kezdted úgy érezni, hogy neked erre az érzésre nincs szükséged, és te nagyon is jól elleszel mindenféle érzelmi kapcsolatok nélkül. Persze azt te is tudtad, hogy valójában csak haragszol a világra, és azért mondasz ilyen butaságokat. A hétvégén vége a sötét és nehézségekkel teli időszakodnak, és hamarosan felragyog az életedben a fény.

Bőség: Eddig a pénzügyekben is úgy érezhetted, hogy egy lefelé tartó spirál foglya vagy. Lassan azonban megáll veled ez a fullasztó száguldás az anyagi csőd felé, és fellélegezhetsz. Ami azt illeti, karácsonyra már egy nagyobb költségvetésből gazdálkodhatsz, mint azt gondoltad volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top