Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: a szerelmi karma hétvégéje

A szerelemben mindig azt kapod vissza, amit befektettél. Nem biztos, hogy attól az embertől kapod vissza, akinek adtad, és az sem biztos, hogy ebben az életedben történt mindaz, ami most visszatér hozzád. A hétvégén megérezheted ezt a folyamatot, és észreveheted, ahogy az évekkel ezelőtt adott reakcióid, ajándékaid és mondataid visszatérnek hozzád. Hogy hogyan reagálj ezekre? Reagálj úgy, ahogy a szeretet reagálna. Ha a szeretetet választod, az feloldja az összes hozzád visszatérő energiát, és csak a béke marad.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Könnyedségre, nagyvonalúságra és az intuíciód használatára van szükséged a hétvégén. Most elég nagyvonalúnak kell lenned ahhoz, hogy mindenkinek megengedd, hogy önmaga legyen. Igen, a szerelmednek is. Sőt! Elsősorban neki kellene megengedned, hogy önmaga legyen, azt tegye, amit tenni szeretne, és azt mondja, amit mondani szeretne. Vedd le a válláról azt a súlyt, hogy mindig neked kell megfelelnie – ez új, gyógyult fejezetet nyit a szerelmetekben.

Bőség: Az egyik kezeddel adsz, a másikkal elveszel. És ezt most akár szó szerint is értelmezheted: miközben valamilyen helyzetben segítséget nyújtasz valakinek, ugyanattól az ismerősödtől el is veszel. Érdemes végiggondolnod, hogy tudsz-e viszonzás nélkül adni. Tudsz-e a hétvégén anélkül adni, hogy azért hálát várnál másoktól.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Túl sok a korlát a kapcsolatodban. A hétvégén érdemes megfigyelned, hogy ezeket a korlátokat nem a szerelmed állította, hanem te magad vagy az, aki kitaláltad és felépítetted őket. Olyan sok szabályod, rigolyád és kapcsolati babonád van, hogy lassan teljesen eltévedsz közöttük. Érdemes ezt a hétvégét arra szánnod, hogy szelíden, szeretettel kipárnázod a korlátaidat. A szeretet idővel majd feloldja őket.

Bőség: A hétvége pénzügyi jelszava: egyszerűsíts! Nem kellene olyan bonyolult és csavaros ügyekbe belemenned, és főleg nem lenne szabad azt gondolnod, hogy majd te leszel az okosabb. Most csak a tisztességes, nyílt és egyszerű pénzügyi manővereken van áldás, ezért nagyon fontos, hogy mit csinálsz, kinek és mit mondasz.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A közhelyek igazak, ezt nem árt észben tartanod a hétvégén. Egy barátnőd ugyanis elég közhelyes tanácsokat ad neked. De amikor azon gondolkozol, hogy ez a mondat épp olyan, amilyeneket a Facebookon szoktak posztolni az emberek, akkor tudhatod, hogy jó tanácsot hallottál. Igen, a közhelyek azért olyan népszerűek, mert sokak életében igazak és érvényesek. Attól még nem lesz közhelyes az életed, ha most megfogadsz néhány közhelyes tanácsot.

Bőség: Olyan egyszerű lenne, ha a rendelkezésedre állna egy kimeríthetetlen pénztárca. De mivel ilyened még nincs, most szükséged lesz egy kis beosztásra. Mondjuk megtehetnéd azt, hogy tényleg csak arra költesz, amire nagyon muszáj. Most próbálj örömet lelni abban, hogy nem veszel meg valamit. (Aztán majd karácsony előtt megveheted.)

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Túl sok mindent terhelsz a kapcsolatodra. Úgy értem, az az elvárás nem reális, hogy a szerelmed legyen a legjobb barátod, a tökéletes munkatárs, a bölcs tanácsadó, a legjobb kukta, a legjobb játszótárs, a legjobb szülő és így tovább. Olyan sok mindent vársz el a párodtól, hogy ő vagy összeroppan, vagy megfutamodik – egyik sem túl kellemes megoldás. A hétvégén szabadítsd fel őt az elvárásrengeteg alól, és hagyd, hogy önmaga legyen. Hagyd, hogy fellélegezzen.

Bőség: Úgy látszik, hogy egy korábbi anyagi csőd – vagy általad annak értelmezett helyzet – emléke még mindig befolyásol. Ahelyett, hogy az elszegényedéstől rettegnél, érdemes lenne végre megváltoztatnod a pénzhez fűződő viszonyodat. Most az segít ebben, ha tudatosítod magadban: családi összefogással minden helyzet megoldható.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem az az üzemanyag, ami téged működtet. Mindig szerelmes vagy, néha csak magába a szerelembe. Most sem vagy abban biztos, hogy van-e bármi logika abban a szerelemben, amit érzel. Nem vagy benne biztos, hogy mások megértik a szerelmedet. De tudod mit? A szerelemben nem kell logika. A szerelemben nincs szükség mások áldására. Arra azonban szükség van, hogy a szerelemben mindig legyél őszinte. Akkor is, ha épp kiszeretsz belőle, és másba szeretsz bele.

Bőség: Még mindig nincs annyi a számládon, amennyiről álmodtál, de ez hamarosan megváltozik. Most ideje lenne kidolgoznod a forgatókönyvet arra a helyzetre, ha hirtelen megérkezik hozzád az összes kintlévőséged, kölcsönöd és tartozásod. Mihez kezdesz ezzel a többletbevétellel? Hogyan használhatod jól?

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Észrevétlenül mélyül el a kapcsolatod a szerelmeddel. Épp akkor teszi ezt, amikor már kezded azt érezni, hogy távolodtok egymástól. Ez az időszak a közeledés és a távolodás váltakozásáról szól. Most, amikor ezt olvasod mindegy, hogy melyik irányban haladtok, hiszen az irányváltások egyre gyakoribbak. Lassan megállapodtok majd, de addig még eltart ez a hullámzás. Most élvezd azt, hogy néha megkapod a szabadságodat, néha pedig azt a támogató közelséget, amelyet olyan sokáig nélkülöznöd kellett.

Bőség: Lassan megszokhattad már, hogy nem úgy kezeled a pénzt, mint a környezeted. Könnyen lehet, hogy te vagy az, akiről a többiek példát vehetnének. Hogy ezt mégsem teszik meg? Nem baj. Nem kell senkit sem arra kényszerítened, hogy a te módszereidet használja. Még a szerelmedet és a gyerekeidet sem.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Most legyél őszinte. Hidd el, valóban nem éri meg füllentened. Talán ideig-óráig a manipulációid működnek, de vasárnap a fejedre omolhat az egész rendszer, és kitörhet a családi perpatvar. Ezt pedig úgy előzheted meg a legegyszerűbben, ha mindig az igazat mondod. Különösen akkor érdemes ragaszkodnod az igazsághoz, amikor mindenki arra akar rávenni, hogy az egyszerűség kedvéért inkább hazudj egy kicsit.

Bőség: Lehet, hogy azt hiszed, túl naiv vagy ahhoz, hogy jó pénzügyi döntéseket hozz meg. Talán mindenki ezt akarja elhitetni veled, pedig ez egyáltalán nem igaz. Valójában akkor hozol jó döntést az anyagiakkal kapcsolatban, ha a szívedre, a megérzéseidre hallgatsz. Ha ez most még veszélyesnek tűnik, vagy nem hallod tisztán a belső hangodat, érdemes elhalasztani a döntést.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Bármikor kezdhetnél új korszakot, új időszámítást az életedben, de te a legszívesebben most azonnal megtennéd ezt. Várj még egy kicsit! Ne kapkodd el. Tudom, hogy nem ezt akarod hallani, mégis arra biztatlak, hogy most még csak elméletben kezdj új életet. Most még csak azt találd ki és vizualizáld magadban, hogy milyen hétköznapokra vágysz a jelenlegi túlterheltek helyett. Most még csak a belső képeid világában kell megteremtened az ideális szerelem képeit.

Bőség: A világ és a lehetőségek folyton változnak körülötted. Jó, ha ezt tudod, és jó, ha ezt figyelembe veszed. Jó, ha észben tartod, hogy semminek sem kell olyannak lennie, amilyen a múlt hónapban vagy a múlt évben volt. Ne az alapján hozd meg a pénzügyi döntéseidet, hogy mi történt a múltban, hanem az alapján, hogy mi a helyzet a jelenben.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Egy teljesen új világ nyílik ki számodra a hétvégén, hiszen most elgondolkozol azon, hogy miért kellene úgy élned a szerelmi életedet, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. Könnyen lehet, hogy abban a bizonyos nagykönyvben nem számoltak a valós helyzetekkel és a valós kísértésekkel. Most nyugodtan engedd el a fejedben lévő ideális párkapcsolat képét, és engedd magadnak és a szerelmednek azt a luxust, hogy olyanná alakítsátok ezt a képet, amilyennek látni szeretnétek. Ez így lesz a legjobb mindenkinek.

Bőség: Ragadd meg az alkalmat, amely a hétvégén kínálkozik a számodra. Könnyen lehet, hogy ez nem olyan alkalom, amilyenre fel vagy készülve. Könnyen lehet, hogy hirtelen és váratlanul jön egy pénzügyi lehetőség. Érdemes élned vele, de ez nem jelenti azt, hogy ne őrizd meg a bölcsességedet, és ne biztosítsd be magadat valamivel.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Sokkal bölcsebb vagy szerelmi kérdésekben, mint ahogyan azt hitted volna. A hétvégén valaki tanácsot kér tőled, te pedig olyan tanácsot adsz, amely segít neki, és boldoggá teszi őt. Emiatt elgondolkodsz azon, hogy magadnak mit tanácsolnál. Ha lehet egy tanácsom, ne felejtsd el, hogy a saját kapcsolatodat sohasem látod olyan jól, mint másokét. Most attól kellene valóban tanácsot kérned, akinek te is tanácsot adtál. Egymásnak könnyen segíthettek.

Bőség: Túl sok az elvárásod azzal kapcsolatban, hogy mennyi pénzed legyen, és az hogyan érkezzen meg az életedben. Most valamelyik oldalt el kell engedned. Vagy azt határozhatod meg, hogy honnan legyen pénzed, vagy azt, hogy mennyi legyen az. A kettő együtt nem megy a hétvégén. Azaz, úgy lehetnek plusz bevételeid, ha nem ragaszkodsz a régi forrásokhoz.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Vigyázat, aknamezőre tévedtél. Olyan mélyen csak magaddal vagy elfoglalva, hogy észre sem veszed, mit szeretne a másik. Olyan sok mindent kivetítesz a párodra, hogy szinte már nem is látod ki ő valójában. Ha pedig csak most kezdődik egy kapcsolatod, még nehezebb a helyzet: Nagyon könnyen lehet, hogy valójában teljesen mást láttok a másikban. Ő talán csak egy barátnak lát téged, te pedig máris az esküvőtöket tervezgeted. Vedd észre, mit szeretne valójában a másik fél!

Bőség: Amikor kölcsönkérnek tőled boldogan mondasz igent, és boldogan adsz kölcsön azzal a hátsó szándékkal, hogy így majd te is kérhetsz egy szívességet. Ugye tudod, hogy ezzel csak konfliktusokat, és felesleges fájdalmat okozol mindenkinek? Most csak akkor adj kölcsön, ha nem vársz érte cserébe semmit sem.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Most önmagaddal kellene foglalkoznod, és azzal, hogy te jól érezd magad a saját társaságodban. Mindegy, hogy milyen nehézségek merülnek fel a kapcsolatodban, a megoldás nem az lesz, hogy megváltoztatod a másikat. A valódi megoldás az, ha figyelsz a saját igényeidre, és ha végre felvállalod a valódi érzéseidet. Fontos, hogy végre tisztán felismerd: mi az, amire valójában vágysz, és ezt a felismerést könnyen elhozhatja a hétvége a számodra.

Bőség: A versengés jót tesz az anyagi helyzetednek. valójában teljesen mindegy, hogy kivel vagy versenyben, és az is mindegy, hogy mennyire komoly ez a verseny. Ha most van bárki, akinél szeretnél többet elérni, vagy akinek szeretnéd megmutatni, hogy te is képes vagy anyagi biztonságot teremteni, az segít abban, hogy valóban jó döntéseket hozz meg, és valóban jó irányban indulj el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top