Horoszkóp

Tudd meg, miért vonzódnak hozzád az emberek a csillagjegyed szerint! – 2. rész

Tovább keressük, mi az egyes csillagjegyek vonzerejének titka. Tudd meg te is a tiédet!

 Mérleg

A Mérleg bár ugyanolyan hiú, mint az Oroszlán, legalább olyan nagylelkű is. Remek diplomata, akinek sehol sincs gondja azzal, hogy barátokra leljen, és megteremtse a békés, harmonikus hangulatot maga körül.

Skorpió

A Skorpió pont a Mérleg ellentéte, introvertált jellem, de szenvedélyével és lojalitásával mégis vonzza az embereket. Kitörően tud lelkesedni, ha érdekli valami, vagy ha odavan valakiért.

Tudd meg, miért vonzódnak hozzád az emberek a csillagjegyed szerint! - 2. rész

Nyilas

Néha antiszociálisnak és bezárkozónak tűnik, de ha közelebb kerülsz a Nyilashoz, rájössz, milyen izgalmas személyiség – innentől kezdve pedig nincs kiút a bűvköréből!

Bak

A Bak hihetetlen magabiztosságával nyűgözi le az embereket. Együttérzése és elkötelezettsége miatt szintén sokan keresik a társaságát.

Vízöntő

 A Vízöntőre gyakran sütik a “lázadó” bélyeget, de épp ez a nyughatatlansága teszi ellenállhatatlanná mások szemében. Mindig megragadja a lehetőséget, ha új kalandokra vagy ismeretségekre tehet szert.

Halak

 A Halakban az a legvonzóbb, érzékeny és intuitív jellemén kívül, hogy mindig a legjobbat látja az emberekben. Ez a jóindulat pedig elképesztően szimpatikus.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top