Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A meglepő megoldások napjai

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Egy ideje úgy érzed, mintha nem lennél önmagad. Mintha nem is te válaszolnál a neked feltett kérdésekre, és mintha csak egy előre megírt forgatókönyvet követnél. Ez az érzés most talán a szokottnál is erősebb lesz, igaz, ezúttal azt is felismered, hogy ez a forgatókönyv egy hollywoodi romantikus vígjáték forgatókönyve. Ez pedig jó hír, hiszen a félreértések és a bonyodalmak végén ott vár rád a szerelem.

Bőség: Most pont nem azt kellene tenned, amit szeretnél. Sőt! Úgy tűnik, hogy a mostani pénzügyi ötleteid egyenes utat jelentenek a nehézségekhez és a felesleges bonyodalmakhoz. Ha szeretnéd megoldani a helyzetet, akkor talán érdemesebb lenne olyasmit választanod, amit máskor lehetetlennek vagy értelmetlennek tartanál.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legszívesebben az egész hétvégét a szerelmeddel töltenéd, és nagyon szívesen tartanál neki kiselőadást a szerelemről, az elvárásaidról és arról, hogy milyen lesz a kapcsolatotok a következő évtizedekben. A szerelmed azonban nem vágyik erre a kiselőadásra. Ő arra vágyik, hogy egy kicsit az ő problémáival foglalkozz, megszeretgesd, és úgy nézz rá fel, mint egy hadvezérre. Próbáld összeegyeztetni ezt a kétféle vágyat!

Bőség: Minden pillanatban úgy érezheted, hogy újabb és újabb fontos kérdéseket értesz meg, és minden pillanatban úgy érezheted, hogy a bőséggel kapcsolatos ötleteid egyre jobbak, hatékonyabbak. A hétvégén megtalálhatod azt a módot, amellyel ügyesen visszatérhetsz a bőség áramlásába.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A világ körülötted megőrült, az ismerőseid sorra hozzák az érthetetlen döntéseket, és egészen nevetséges helyzetekbe keverednek. Te pedig semmi másra nem vágysz, mint egy nyugodt beszélgetésre, egy romantikus estére és egy nagy-nagy ölelésre. Most a szerelem az az otthon, az a biztos pont, amelybe hazatérhetsz a nagyvilág őrületéből. A szerelmednek pedig mondd el, milyen sokat jelent neked a bölcsessége és a nyugalma.

Bőség: Amikor nem tudod, hogy mit tegyél, akkor gyakran kezdesz kapkodásba, és gyakran kezdesz el pánikban cselekedni abban bízva, hogy előbb-utóbb valami csak bejön. Most lassíts, és beszéld át a szerelmeddel vagy a hozzád legközelebb álló emberrel a lehetséges lépéseket.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szükséged van arra, hogy ezt a hétvégét végre kapcsolatépítéssel töltsd. Pontosabban a szerelmi viszonyotok építésére van szükségetek. Érdemes ezt a hétvégét azzal töltenetek, hogy tudatosan odafigyeltek egymásra, és tudatosan végiggondoljátok a közös jövőtöket. Azzal, ha egymás szemébe nézve őszintén beszéltek az érzéseitekről, a jövőképetekről, a közös terveitekről, megszilárdítjátok a kapcsolatotok építményét.

Bőség: Fokozatosan kellene átalakítanod a pénzügyeidet a hétvégén. Lassan eljön az az idő, amikor a túlzott spórolást úgy engedheted el, hogy ne csapj át költekezésbe. Ha belegondolsz, eddig mindig ez történt: vagy spóroltál, vagy költekeztél. Most megtalálhatod az arany középutat, azt, ami neked is a legjobb.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán a félelmek elkezdték átvenni feletted az irányítást. Talán egyre több dolgot cselekszel félelemből, és talán egyre inkább felerősödik benned egy félelem attól, hogy egyedül maradsz. Itt az ideje annak, hogy szembenézz ezzel a félelmeddel. Akár van most párkapcsolatod, akár nincs, a hétvégén vedd sorra azokat a jó tulajdonságaidat, amelyek miatt a szerelmed jól érzi magát veled (vagy jól fogja érezni magát veled)!

Bőség: Nagyon egyszerű a helyzet: kicsit át kellene gondolnod a kiadásaidat és a bevételeidet is. Egy kicsit át kellene szervezned a költéseidet, és egy kicsit módosítanod kellene azon, ahogy a pénzre gondolsz. Mostanában nem a legésszerűbb döntéseket hoztad meg, de szerencsére ezt már felismerted. Itt az ideje a változtatásnak!

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy egy régi adósságodat kell törlesztened a szerelmednek, és most azért tehetsz meg valamit, mert annak idején ő is megtett valamit (vagy ellustálkodott valamit). Vigyázat, ez a gondolkodás egyenesen vezet a szerelmi adok-kapokhoz ahhoz az állapothoz, amelyben egy ütésváltásra kezd el emlékeztetni a kapcsolatotok. Jobb lenne, ha most önmagadért tennél meg dolgokat. Jobb lenne, ha most azért tennél, hogy te boldogabb legyél.

Bőség: A hétvégén keresd azokat a helyzeteket, amelyekben mindenki nyertes. Eddig talán azt gondoltad, hogy ha valaki nyer, akkor mások veszítenek. Ha valakinek bevétele van, akkor az másoknál kiadásként jelenik meg. Ehelyett most erősítsd meg magadban azt a tudatot, hogy vannak olyan helyzetek, amelyekben mindenki nyer, amelyekben mindenki jól jár.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán a hétvége nem az a harmonikus időszak lesz, amelyre mostanában vágysz. Most azt veheted észre, hogy a szerelmednek milyen sok olyan vágya, terve és gondolata van, amelyeket eddig talán nem ismertél. Ha sikerül felfedezned a különbözőségeitekben lévő szépséget, ha sikerül meglátnod, hogy milyen szórakoztató az, hogy mások vagytok, a hétvége elmélyíti a kapcsolatotokat. Ezért ne akadályként gondolj a különbözőségekre, hanem izgalmas, felfedezésre váró területként.

Bőség: Szívesen használod arra a pénzedet a hétvégén, hogy másoknak segíts vele. Szívesen adsz azoknak, akiknek nincs, és talán annak is szívesen adsz, aki nem kéri. Fontos, hogy ne sértsd meg a körülötted lévőket a segíteni akarásoddal, és vedd észre, nekik hogyan a legjobb a segítséged!

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szétrobbant a benned lévő tettvágy, és a legszívesebben mindent felforgatnál magad körül. A szerelmed azonban pont egy ellentétes állapotban van: ő most csendet, nyugalmat és időtlenséget szeretne maga körül. Ez a kettősség pedig nagy vitákat is szülhet. Fontos, hogy most értsd a benned lévő folyamatokat, és értsd a benne végbemenőket is. Nem kell tőle is elvárnod azt, hogy felborítson mindent, nem kell elvárnod, hogy ő is újrarendezzen mindent.

Bőség: Talán most jön el a munkahelyváltás ideje a számodra. A hétvégén már nagyon azon gondolkozol, hogy milyen munka lenne a számodra ideális. Most ne az anyagiakat vedd figyelembe, hanem a munka célját és értelmét. Most ne az anyagiak alapján hozd meg a döntésedet, hanem az alapján, hogy mit csinálsz igazán nagy élvezettel.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Olyan sok mindent tanulhatsz a hétvégén a szeretetről és a szerelemről. Most megtanulhatod azt, hogy a szavaknál sokkal fontosabbak a gesztusok és a tettek. Megtanulhatod azt, hogy szerelmi kérdésekben a szíved a jó tanácsadó, nem pedig a félelmeid. Megtanulhatod azt, hogy a szerelem, a szeretet olyan érzések, amelyekben talán nincs meg a racionalitás, és amelyek működése talán kiszámíthatatlan. A legfontosabb tanulnivalód mégis az, hogy fogadd el ezeket az érzéseket.

Bőség: Nem kell mindig minden pénzügyi döntésed és minden egyes elköltött fillér mögött logikus magyarázatot találnod. Nem kell mindig minden egyes költés mögött logikus érveknek lennie. Néha hallgathatnál az érzéseidre, a megérzéseidre is, mert ezek most pontosan megmutatják, hogy mi a jó döntés a pénzügyekben.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Merd beleengedni magadat a szerelembe! Igen ez most nem logikus, nem akkor jött, amikor vártad, nem úgy jött, ahogy szeretted volna, és talán valami teljesen mással szerettél volna foglalkozni a hétvégén. Most mégis arra vágysz, hogy kézen fogd a párodat, és elmenjetek együtt egy csodálatos szerelmes hétvégére. Most mégis arra vágysz, hogy az érzelmeid egyék át az irányítást feletted. Tudod mit? Mi lenne, ha most tennél egy próbát: engedd, hogy a szerelem vezessen!

Bőség: Ideje lenne átnézned a tartozásaidat és azt is, hogy neked kik tartoznak. Könnyen lehet, hogy most kiegyenlítheted a tartozásaidat, és visszakaphatod azt is, amivel neked tartoznak. Ha most elkezded visszakérni és visszaadni a pénzeket, hamarosan minden tartozásod kiegyenlítődik, és tiszta lapot nyithatsz.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szerelmes vagy a hétvégén. Ha eddig csak kerested a szerelmet, akkor most arra eszmélhetsz hogy már ott is van melletted az az ember, akibe beleszerettél. A szerelem akkor is fellángol benned, ha már évtizedek óta éltek együtt, és akkor is, ha csak nemrég ismerkedtetek meg. Fontos, hogy tudd és érezd: ez a szerelem most önmaga miatt, a szerelem lángolása és mélysége miatt fontos neked. Fontos, hogy felismerd: ez a szerelem élettel tölt meg, és új kalandokra hív téged.

Bőség: Egy olyan pénzösszeg érkezhet meg hozzád, amelyről talán már le is mondtál. Olyan pénzek érkeznek hozzád a hétvégén, amelyekre nem is számítottál. Lehet, hogy nem hatalmas összegekről van szó. Mégis fontos, hogy megbecsüld ezeket az összegeket. Fontos, hogy észrevedd: a pénz nem csak azon a módon érkezhet, ahogy azt megszoktad és elvárod.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán a legkevésbé a szerelemmel akarsz foglalkozni a hétvégén. Talán sokkal több időt és energiát szánnál a munkádra, vagy egy családtagod problémáinak megoldására. Mégis fontos a számodra, hogy most a szerelem is időt, figyelmet és energiát kapjon tőled. Emlékszel, amikor nem volt szerelmed, akkor úgy rendezted be az életedet, hogy ne is tűnjön fel a hiánya. Most rendezd be úgy az életedet, hogy helye legyen benne a szerelemnek – akár van párod, akár nincs még.

Bőség: Mindig arról álmodoztál, hogy a saját kezedbe veszed a pénzügyeidet, és saját magad irányítod majd az életedet. Itt az ideje annak, hogy valóra váltsd ezeket az álmaidat. Itt az ideje annak, hogy valóban tegyél azért, hogy te irányíthasd a pénzügyeidet mások helyett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top