Horoszkóp

Pro-kontra: miért randizz, vagy ne randizz az egyes csillagjegyekkel – 1. rész

Most kiderül, miért éri meg nagyon, és miért kevésbé az egyes csillagjegyekkel párkapcsolatban lenni. Íme, a pro-kontra randihoroszkóp!

 Nehéz döntések előtt mindig jól jön egy pro-kontra lista. Ahogy akkor is, ha az emberek előnyös és hátrányos tulajdonságait akarjuk feltérképezni. A partnerünk kiválasztásánál ez különösen hasznos lehet, de az sem árt, ha a saját jó és rossz tulajdonságainkat látjuk minél tisztábban. Az alábbi, rendhagyó pro-kontra listából kiderül, miért szuper és miért kevésbé jó randizni az egyes csillagjegyekkel.

Kos

Pro: A Kos mellett nem fogsz unatkozni, hiszen igazi kalandor, aki ráadásul nagyon szórakoztató is. A kémia kettőtök között pedig elképesztő!

Kontra: Túl kemények magukkal szemben, de ezt sajnos a másikon vezetik le. Hajlamosak nem válaszolni az üzenetekre.

Bika

Pro: A Bika mellett megtapasztalhatod, milyen igazán szeretve és biztonságban lenni. Ráadásul úgy főznek, mint senki más!

Kontra: Könnyen meg tudnak ragadni a megszokásban. Ha nem viseled jól a makacs embereket, kerüld el őket, mert a makacsságukon nem fognak változtatni!

Ikrek

Pro: Az Ikrekkel sem könnyű unatkozni! Nagyszerű beszélgetőpartnerek, szuperokosak, és mindig éreztetik veled, hogy te vagy az első.

Kontra: Az intellektusuk gyakran arroganciaként csapódik le. Hajlamosak túlgondolni, túlkomplikálni a dolgokat, ami idegesítő lehet.

Pro-kontra: miért randizz, vagy ne randizz az egyes csillagjegyekkel - 1. rész

Rák

Pro: A Ráknak semmi problémája az elköteleződéssel, sőt! A tenyerükön hordozzák, akit szeretnek, és maximálisan megbízhatók.

Kontra: A hangulatingadozások sajnos a Rákok alaptermészetéhez tartoznak. Egyik pillanatban boldogok, a másikban mintha depresszióba estek volna. És meg se próbáld elmondani nekik, ha valami bajod van – foggal-körömmel fognak védekezni!

Oroszlán

Pro: Humorosak, szórakoztatóak és dögösek. Az Oroszlánnal életed legszebb emlékeit élheted át.

Kontra: Az Oroszlánt nem kifejezetten érdeklik mások érzései. Könnyen megbánthatnak, anélkül hogy észrevennék. Ha meg akarod győzni őket róla, hogy megsértettek, hajrá.

Szűz

Pro: A Szüzek a legédesebbek a világon, akik mindig szem előtt tartják a másik érzéseit. Megbízhatóak is: abban biztos lehetsz, hogy sosem hagynak cserben vagy vernek át.

Kontra: Túl érzékenyek tudnak lenni és gyanakvóan megkérdőjelezhetik a hűségedet.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top