Horoszkóp

Így győzheted le a depressziót a csillagjegyed szerint – 2. rész

Ne hagyd magad belesüppedni a depresszióba! A horoszkópod elárulja, mit tehetsz ellene.
  •  Így győzheted le a depressziót a csillagjegyed szerint – 1. rész

Mérleg 

A Mérleget általában elkerüli a depresszió, mivel rá jobban hatnak a gondolatai, mint az érzelmei. Ha mégis a padlóra kerülne lelkileg, számára a legjobb megoldás, ha minél több időt tölt a barátai és a szerettei társaságában.

Skorpió

Az intenzív Skorpiók a depressziót is a lehető legmélyebben élik meg. Sőt, hajlamosak maguk rontani a helyzeten – hogy meglegyen a drámai hatás. Ám ha lefelé tudják húzni magukat, akkor felfelé is! Csak a tudatába kell kerüljenek annak, hogy a döntés az ő kezükben van.

Nyilas

A Nyilas a legvidámabb csillagjegy. Másokat és saját magát is könnyen fel tudja dobni. Ha netán mégis megtalálná a depresszió, szerencsére könnyen ki tud jönni belőle – hiszen csak önmagaként kell, hogy viselkedjen.

Bak

A Bak a legdepresszívebb típus a csillagjegyek között. Az ő esetükben a bizonytalanság vezet a depresszióhoz, amiben nagyon mélyre süllyedhetnek. El kell fogadniuk, hogy az életben kevés dologra van garancia. Bízniuk kell magukban és a világban is.

Vízöntő

A Vízöntőket általánosságban erős és szívós lélekkel áldotta meg a sors. Ez, valamint kíváncsi természetük okozza, hogy ritkán esnek depresszióba. Az az egyetlen, ami kibillentheti őket, ha úgy érzik, félreértik, vagy nem értik meg őket.

Halak

 A Halak csendben szenvedő típus, aki nem szereti kimutatni, ha lelki válságot él át. Számára az a fontos, hogy másokat boldognak lásson, így magát gyakran helyezi mártír vagy önfeláldozó szerepbe. Ezzel viszont csak ront saját helyzetén, hiszen mások tudta nélkül taszítja magát depresszióba.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top