Horoszkóp

Így győzheted le a depressziót a csillagjegyed szerint – 1. rész

A téli hónapokban egyre többünket sújtja levertség, esetleg depresszió. Tudd meg most, hogy harcolhatsz ellene a csillagjegyed szerint!

 A szürke téli hónapokban még azok is könnyen süppednek letargiába, akik kevésbé hajlamosak a depresszióra. Természetesen mind máshogy éljük meg a lelki betegségeket, és mindannyiunknak egyénileg kell megtalálnia a kivezető utat is. Ám érdemes egy pillantást vetni arra is, mit mond a csillagjegyünk a depresszióval való kapcsolatunkról – hátha így kapjuk meg majd a kezdő lökést, hogy felvegyük ellene a harcot!

Kos

A Kost, ahogy a Tűz jegyeket általában, ritkán fenyegeti depresszió. Ha mégis, az azért lehet, mert úgy érzi, elveszíti a kapcsolatot az ösztöneivel és a belső lényével. Hogy erre újra rátaláljon, keressen új kihívásokat és kalandokat! 

Bika

A legerősebb Föld jegynek szüksége van rá, hogy stabil talajt érezzen a lába alatt. Ha ez meginog, könnyen elveszíti az erejét, és akár depressziós is lehet. A Bikák imádják az érzéki örömöket, így próbálkozhatnak ezekkel is a depresszió ellen: egy forró fürdő, egy finom vacsora mind-mind segítségükre lehet.

Ikrek

Az Ikreket az unalom hajszolhatja depresszióba. A szuperintelligens Ikreknek ezért olyan munkát vagy hobbit kell találnia, ami méltó hozzá és folyamatosan kihívások elé állítja. 

Rák

A Rák attól zuhanhat magába, ha úgy érzi, senki nem törődik vele. Erre azonban nem az a megoldás, ha visszahúzódik a csigaházába: inkább keresse meg azokat, akik igenis értékelik és szeretik!

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyűek általában vidám természetűek, akiket ritkán sújt depresszió. Ha mégis, az azért lehet, mert sok sérelmet fojtottak magukba. A megoldás az lehet, ha találnak valakit, akivel megoszthatják a problémáikat, és akiről érzik, hogy tiszteletben tartja őket.

Szűz

 A Szüzek túl elfoglaltnak tartják magukat, hogy depressziósak legyenek. Náluk ezért hirtelen, például pánikrohamok formájában tör elő a betegség. Alapvetően jó taktika, ha lefoglalják magukat, bár a túlhajszolás csak ront a depresszión.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top