Horoszkóp

Ezért vagyunk boldogtalanok a csillagjegyünk szerint – 2. rész

Kivételesen most nem a boldogság, hanem a boldogtalanság forrása után kutatunk, azaz folytatódik a szomorúsághoroszkóp!

Rák

A Rákok általában boldog típusok. Ami ki tudja őket zökkenteni, az a hűtlenség, a csapodárság, valamint ha úgy érzik, kihasználták őket. Ilyenkor azzal segíthetnek magukon, ha végiggondolják, milyen értékes emberek veszik körül őket.

Oroszlán

Ha az Oroszlán hagyja magát ellustulni, az egyenes út a levertséghez. Mindig éreznie kell, hogy van célja annak amit csinál. Fókuszáljon olyan dolgokra, amiket szenvedéllyel végez, szélesítse a látókörét, és akkor nem kell a depressziótól tartania.

Szűz

A Szüzek hajlamosak halálra dolgozni magukat, és az teszi őket boldoggá, ha minden feladattal sikeresen végeztek. Ám ha akár csak egyben is kudarcot vallottak, kétségbe esnek. A megoldás: ne legyenek ennyire kemények magukkal szemben, dicsérjék meg magukat többször!

Ezért vagyunk boldogtalanok a csillagjegyünk szerint - 2. rész

Mérleg

A Mérleg rengeteg dologban talál örömöt – de egyikhez sem ragaszkodik. Ez a virágról virágra szállás azonban kiégéshez vezethet. Könnyen úgy érezheti, nem tartozik sehová, ebbe pedig könnyű belebetegedni. A Mérleg azzal tehet a boldogságáért, ha megpróbál tovább kitartani egy dolog mellett.

Skorpió

A Skorpiónak van egy nagyon rossz szokása: átveszi a hozzá közel állók, a barátai, kollégái viselkedését, és aszerint cselekszik. Ez a mímelés nagyon kimerítő tud lenni, és könnyű belőle nagyot zuhanni. A Skorpió ezért jobban teszi, ha megtalálja a saját hangját, és a saját feje után megy.

Nyilas

Akármilyen kalandos természet is, a Nyilas vágyik a napi rutinszerű tevékenységekre – hiszen csak így érezheti, hogy halad a célja megvalósítása felé. Ha hagyja, hogy a napok kicsússzanak a keze közül, nagyon magába zuhanhat. Mindig lebegjen a szeme előtt egy perspektíva, akkor megúszhatja a rosszkedvet.

Még több horoszkóp az NLCafén:

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top