Horoszkóp

Hét lépés a saját angyalodig

Az egyik legfontosabb spirituális gyakorlat az angyali segélykérés, vagyis egy angyalhoz fordulni segítségért. Bárhol és bármikor kérhetsz azonnali segítséget tõlük. Olvasd el tippjeinket, hogyan lépj kapcsolatba védõangyaloddal.

Egy zsidó közmondás szerint „minden fűszál fölé egy angyal hajol, és azt mondja: nőj, növekedj! Minden embernek van egy vagy több védőangyala, akik irányítják, és segítenek mindenben: partnerkapcsolatban, anyagiakban vagy akár a karrierben is. Léteznek olyan angyalok is, akik nem csupán segítenek, hanem áldásban és kegyben részesítenek bennünket. Szólítsd hát bátran angyalod, ha nagy szükségben vagy bajban vagy.

Hét tipp, hogy könnyen érintkezz a védőangyalaiddal!

Az angyalok a nap huszonnégy órájában segítenek, minél inkább elfogadjuk, annál többet adhatnak nekünk. Ha csökken a fogadókészséged, akkor korlátozod az angyalok lehetőségeit is, hogy segítsenek rajtad. Készíts saját imát, könyörgést, vagy írj angyallevelet, ami csak saját angyalodnak szól. Ha egy angyalhoz fordulsz és imádkozol, az még inkább megnöveli a befogadókészséged, és könnyen segíthetnek rajtad. 

1. Kérj segítséget!

Fogadd el, hogy igenis méltó vagy az angyali segítségre. Az angyalok mindenkivel foglalkoznak, függetlenül a személyes történetüktől és a hitüktől. Az angyalok mindenütt jelen vannak, kérésed nem csökkenti erejüket, támogatásukat, és nem korlátozza őket abban, hogy egy időben több emberen is segítsenek. A mi időérzékelésünkön és tapasztalatainkon túl léteznek ők. Mindenkit szeretnek és elfogadnak feltétel nélkül. 

2. Lépj kapcsolatba a benned rejlő, szunnyadó gyermekkel, ha az angyalokhoz szeretnél fordulni segítségért 

A benned élő gyermek ártatlan és őszinte, s az angyalokkal ez az éned sokkal könnyebben kommunikál. Ez segít abban, hogy megnyílj, fogadókészséged növekedjen, hited és vágyad is erősödjön, hogy felkészülhess az angyalok ajándékának elfogadására.

3. Adj át mindent az angyaloknak imádságaid közben

Minden bajt, problémát, aggodalmat, félelmet, de minden elképzelést is, melyek problémáid pozitív megoldását eredményezhetik. Szabadíts fel minden vágyat és korlátot magadban!

4. Fejezd ki nagyrabecsülésedet és háládat 

Őszinteséget és elfogadást mutass a dolgok iránt, ahogy vannak. Ha nehézségeid akadnak ezzel, kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek megtalálni a szeretetet, bármilyen nehéz helyzetben is vagy. Legyél türelmes, és ne erőltess semmit, a szeretet és az angyali tanácsok a kellő időben megnyilvánulnak számodra.

5. Tudd, hogy figyelnek rád mindig

Minden imát meghallgatnak, és áldást hoznak rád. Ha attól félsz, hogy imádságod nem talál megértő fülekre, akkor kérj segítséget az angyaloktól, hogy tisztábban láthass. Bízz benne, hogy felismered a szeretet jelenlétét minden megválaszolt imában. Az angyalok teljes egészében ismernek és feltétel nélkül szeretnek, semmit sem tagadnak meg tőled, ami a javadra lehet.

6. Cselekedj gyorsan, a kapott iránymutatás szerint 

Fogadd el a lehetőséget, és ne habozz megtenni a kellő lépéseket. Az angyali segítség korlátlan és végtelen, nem használhatod el, nem fogyhat el. Az angyalok boldogan adnak segítséget, korlátok nélkül, de azért ne használd ki a jóindulatukat. Minél hamarabb megfogadod tanácsaikat, és lépsz, annál több támogatást kapsz a későbbiekben!

7. Ünnepeld magad pontosan úgy, ahogy most vagy

Hagyj el minden negatív véleményt vagy kritikus érzést magaddal, az életeddel vagy másokkal szemben, add ezeket az érzéseket az angyalok gyógyító kezébe. Még ha csak egy rövidke pillanatra is, de felejts el mindent, amit nem szeretsz magadban vagy a környezetedben. A megadás eme pillanatában sokkal többet tudnak tenni érted az angyalok, mintha saját magad próbálnád meg. Köszönd meg az angyaloknak a köztetek lévő kapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top